vrijdag 2 oktober 2020

Waterschalen vijver

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. Ook een prachtige vijver , waterpartij of rustgevend waterornament in uw tuin? Deze vijver is een aanwinst voor elke tuin, of die nu een Engels ontwerp heeft, door strakke lijnen wordt gevormd of zeer kindvriendelijk is. Unieke, handgemaakte waterschalen voor tuin en vijver. Waterschalen van beton voor een waterval in de tuin.


Wilt u een vijver aanleggen in uw tuin of op het terras, dan kunt u een keuze maken uit een vaste vijver of een verplaatsbare vijver. Bij een verplaatsbare vijver kunt u kiezen uit verschillende vormen waterschalen of waterbakken. De waterschalen zijn vaak gemaakt van Cortenstaal een materiaal wat vrijwel geen onderhoud behoeft.


Een stijlvolle en veilige waterloop Creastone levert complete sets voor een stijlvolle en rustieke waterloop. Er is geen groot hoogteverschil nodig om deze tot hun recht te laten komen terwijl er wel een extra dimensie aan uw tuin wordt toegevoegd. De waterloop kan in een vijver uitlopen of op een grindbed. In combinatie met een ledspot zijn het prachtige objecten in het donker. Een mini vijver geeft rust en is prachtig om te zien.


Water is zeer belangrijk voor uw tuinvogels en niet alleen om te drinken. Het is ook nodig om het verenkleed in goede conditie te houden. Minivijvers zijn er in vele soorten en maten.


Waterschalen vijver

Een waterschaal mag dus niet ontbreken in uw vogelvriendelijke tuin. Mijn naam is Bram Pape, ontwerper en eigenaar van Creastone. Vanuit mijn passie voor water en mooie vormen, ontwerp en maak ik tijdloze waterornamenten, waterschalen en tuindecoraties die passen in elke tuin.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In een vogelvriendelijke tuin mag water niet ontbreken. Plaats een waterschaal en uw tuinvogels hebben altijd voldoende water beschikbaar. De waterschaal kan gekoppeld worden aan een andere zodat een bijzonder effect bereikt wordt. Op het stabiele deksel kan decoratief materiaal geplaatst worden, zoals stenen.


Waterschalen vijver

Maar ook als drink- en badplaats voor vogels of natuurlijk als mooi decoratie stuk. Daarnaast kan de schaal ook gebruikt worden als plantenschaal. Uiteraard zitten er in deze schaal geen gaten.


In deze productgroep kunt u waterornamenten, waterschalen en creablokken vinden van Creastone. Allemaal gemaakt van hoogwaardig gietsteen met een zeer lange levensduur. Deze ornamenten kunt u los bestellen ,maar ook als complete set voor in een bestaande vijver of als set met een ingraaf waterbak. Enkele decoratieve waterschaal als kleine waterval voor aan de rand van een vijver of opvangbassin.


Via een pomp wordt het water telkens weer terug de vijver of het bassin gebracht, zodat het voortdurend zuurstof krijgt toegediend. Zo’n klein waterpartijtje is rustgeven mooi om te zien en ook nog eens veilig voor kinderen. Indien de vijver van een ander materiaal is gemaakt dan van rubberen vijverfolie, zit er niets anders op dan de overlap ruim los over de vijverrand te laten hangen.


Indien het een waterval is die uitmondt in de vijver , zorgt u ervoor dat deze voldoende uitsteekt over de vijverrand zodat er geen water naast de vijver terecht komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts