vrijdag 11 april 2014

Royal leerdam carre wijnglazen

Ruim aanbod aan Royal leerdam wijnglazen. Bekijk snel ons assortiment online. Diverse glazen voor uw horeca. In 2-werkdagen geleverd. Royal Leerdam Wijnglazen koop je eenvoudig online bij bol.


Met deze glazen onderscheidt u zich van alle andere horecabedrijven die wijn nog in traditionele glazen schenken. Vandaag bestel morgen in huis! De rode wijnglazen hebben een hoekige kelk en lopen taps toe naar boven.


Graveren van uw rode wijnglas. Wij graveren regels tekst naar keuze. Kies uit producten vanaf € 190. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop!


Bestel je nieuwe wijnglas uit ons topmerk Leerdam assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!


Het merk werkt met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die het kristal van de glazen uniek maakt. Het kristal heeft een stralend effect, een prachtige helderheid en is uitermate geschikt voor slijpen en. Met dit wijnglas komen vooral de rode wijnen met body goed tot hun recht. Bv Leerdam Crystal verzamelt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: orderverwerking, uitvoering van de koopovereenkomst die via de website van bv Leerdam Crystal is gesloten, versturen van door u aangevraagde informatie, klachtafhandeling, informatievoorziening (bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, e-mail of per telefoon), verbetering van. Vergelijk 1royal leerdam glazen.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Het juiste glas zorgt ervoor dat je de drank van keuze zo optimaal mogelijk proeft, of je nu kiest voor een mooie Sauvignon Blanc of voor een volle Pinot Noir. Service van Blokker Mooie wijnglazen kopen, makkelijk én snel? Deze glazen zijn uitermate geschikt voor het serveren van ronde en gerijpte wijnen.


De glazen behoren tot de serie Carre en zijn per zes stuks te koop. Daarnaast is de wijde kelk met taps toelopende mond speciaal ontwikkeld om je van een intensere smaakbeleving te laten genieten. Door het prachtige, heldere glas met hoge kwaliteit wordt de kleur van de wijn namelijk extra versterkt. Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Royal leerdam carre wijnglazen

In combinatie met een logo, een mooie aanwinst voor uw gedekte tafel. De serie heeft een trendy ontwerp en is overal inzetbaar. Zo zijn er prachtige, chique champagneglazen uit de serie Carré en de Virtuosa wijnglazen zijn zo ontworpen dat de smaken en geuren optimaal uitkomen. Daarnaast zijn er ook Rocks drinkglazen, geschikt voor frisdrank en alcoholische. Altijd gratis verzending vanaf €6bij Barspullen.


En na gebruik kunnen deze wijnglazen direct in de vaatwasser. Deze set bestaat uit wijnglazen met een inhoudsmaat van cl. Deze trendy maar toch elegante glazen zijn perfect voor bij een diner maar ook in bars.


Royal leerdam carre wijnglazen

Deze wijnglazen hebben een korte stevige steel en een tijdloos design. Vraag online uw offerte aan bij Wijnwinst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts