dinsdag 8 april 2014

Bolsius stompkaars

Bolsius Stompkaars prijzen vergelijken. Bestel simpel en snel op beslist. De mooiste stompkaarsen in de beste kleuren van dit jaar. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Op zoek naar tafelkaarsen, stompkaarsen of kaarsen in glas? Wij bieden de producten aan in onze webshop.

Stompkaarsen zijn dé klassieke kaars en je komt ze dan ook overal tegen. Een grote stompkaars is ook ideaal in een lantaarn of windlicht. Zorg dat je er altijd een paar in huis hebt! Neem bij grotere afname even contact met ons op voor een passende offerte. In Nederland en België brandt bijna iedereen wel eens een kaars.


Zo kent iedereen deze meest verkochte kaarsen en heeft vaak zelf wel eens deze kaarsen aangestoken. Het branden van kaarsen is al een heel oud gebruik. Bepaalde maten kaarsen zijn in wel meer dan kleuren te krijgen.


Dat maakt deze producten zo populair.

Kies uit producten vanaf € 148. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor elke gelegenheid de perfecte klassieke kaars.


Het gebruik van stompkaarsen is nog altijd populair, omdat deze kaarsen mooi opbranden, zonder roeten en walmen. Daarnaast hebben ze een langdurige brandduur, voor avonden lang tafelen. Online te bestellen in de grootste Kaarswinkel voor Nederland en Belgie. Rustieke stompkaarsen geven veel sfeer en zijn prachtig te combineren met andere soorten kaarsen of met elkaar. Oneindig goed te combineren dus.


En u zult altijd een mooie aanvulling vinden voor uw kaarsenset. Wel meer dan 7verschillende artikelen. Neem de tijd om te shoppen en leuke combinaties van kaarsen te maken. En wat te denken als je naar Geurkaarsen op zoek bent. Verschillende kleuren en maten.


Deze bolsius rustiek kaarsen zijn modern en mooi. Ze hebben een lange brandduur, branden super op en roeten niet. Een belangrijke kaarsencategorie is de Rustieke kaars. Deze stompkaarsen met rustieke look zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren en zijn mooi te combineren.


Zelfs als je er maar eentje aansteekt.

Van een prima kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. De kaarsen hebben een mooie vlam, bestaan uit 1 paraffine en geven geen zwarte roet af. De stomkaarsen van Yul zijn nu door Kaarsen Plus in Nederland leverbaar en komen direct uit de fabrieken van Vollmar in Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts