dinsdag 8 april 2014

Autolak kleurcode

Autolak kleurcode

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wanneer u autolak wenst waarbij de kleur bij benadering voldoende is,. Originele kleurcode Heeft u de originele kleurcode , ga naar stap 2. Je kunt dus zelf op zoek gaan naar de kleurcode van je auto door te achterhalen waar in je auto je moet zoeken naar het VIN-plaatje.


Autolak kleurcode

Als dit gelukt is kun je zelf bij ons de juiste autolak kleur bestellen door de autolak kleurcode in te vullen in de webshop. Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst. Waar vind ik mijn autolak kleurcode ? Geplaats door Autolak -Online.


Kleurcode alfa romeo- autolak -online. Hier vind je wat je zoekt! Voor elk type auto leveren wij autolak spuitbussen en autolak lakstiften in de juiste kleur.


Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Autolak stift op kleurcode of -naam van de auto is ideaal geschikt voor het bijwerken van kleine lakschade of parkeerschade. Onze lakstiften autolak worden geleverd met een kwastje waarmee de verf nauwkeurig kan worden aangebracht op het beschadigde gedeelte. Wij vermelden bij de kleurcode de kleurnaam en een afbeelding van de kleur.


Heeft u een (recente) FORD dan kunt u op grond van het kenteken, de kleurkode bij de FORD-dealer opvragen. Klik hier voor de plaats in de auto, waar uw de kleurcode voor de autolak kunt vinden. Wij leveren voor alle automerken autolak spuitbussen, in de kleur die u zoekt. Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment. De inhoud van onze spuitbussen kleurlak bedraagt 400ml.


Hoe vindt u snel uw spuitbus autolak ? Om snel uw autolak te vinden kunt de kleurcode van uw auto in het zoekscherm invullen. Bent u er niet zeker van dat de kleurcode juist is, vul dan eventueel het automerk, type, bouwjaar, kleurnaam of kenteken (Ford) in. In onderstaande afbeeldingen ziet u een aantal schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van de BMW kunt achterhalen. U ziet in het lijstje hieronder waar u voor welk type BMW de kleurcode treft.


Zoek deze kleurcode op met behulp van schema en tabel bovenaan deze pagina. U wilt autolak op basis van uw kleurcode bestellen? Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht om autolak te bestellen op basis van het kleurnummer van ieder automerk. Onze spuitbus autolak bevat professionele verf die garant staat voor een goede dekking en 1 kleurechtheid. Naast spuitbussen autolak , koop je bij onze ook de blanke lak en primer in spray!


Autolak kleurcode

Voor al uw Autolak bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment autolakken aan. Wij verkopen merken als: Motip, Ral Duplicolor, Mipa, Autoglym en nog veel meer! Als het kleurnummer niet in uw kentekenbewijs staat, kunt u het op de auto zelf vinden.


Maak gebruik van de onderstaande dropdown om de juiste locatie te zoeken. Welke kleuren Motip kompakt autolak zijn beschikbaar? Mercurius Tools heeft als officiële Motip dealer 7verschillende kleuren autolak in spuitbus en meer dan 5verschillende kleuren in lakstift op voorraad.


De juiste Motip Kompakt kleur kiezen. Met de Motip Colour guide kiest u eenvoudig de juiste Motip kleurcode voor uw auto. Het instellen op de tint van de constructeur is inbegrepen in de prijs (noteer de kleurcode van de auto in het vak commentaar - het is mogelijk om per mail op voorhand zijn kleurcode door te zenden om deze na te gaan). Het product wordt geleverd met duidelijke instructies, zijn verdunner en indien nodig met zijn verharder.


Help, ik heb schade en zoek mijn auto kleurcode ! Ral kleuren overzicht autolak RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en coatings te definiëren. RAL staat voor Reichs-Ausschuss für Lieferbedingungen. De serie omvat voornamelijk veelgebruikte basiskleuren die veelal de industriële standaard zijn.


Want elke wagen heeft een specifieke kleur met een unieke kleurcode. Neem gerust een onderdeel of uw voertuig mee als u de code niet kunt vinden. Overspuiten met blanke lak. De autolak van Sikkens is een basislak en moet altijd worden overgespoten met blanke lak.


Is het mogelijk om de kleurcode van de autolak aan de hand van het kenteken (ervan uitgaande dat deze niet is overgespoten) of chassisnummer te achterhalen? Volgens mij (internet) staat de kleurcode op een sticker op de deurstijl bij het rechterportier, maar door een aanrijding krijg ik dat portier niet meer open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts