dinsdag 29 april 2014

Pastoe landscape prijs

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Pastoe Landscape prijzen vergelijken. Alle stijlen en merken dressoirs! De lades werken met een druksysteem.

De rompen en constructieplank zijn leverbaar in opties: lak Basic en lak Structure. De zichtzijde, achterpaneel, afdekbla tussenbla bodem en fronten zijn leverbaar in opties: lak Basic, lak Structure, lak Gloss en Fineer. The landscape cabinet system has a wide variety of functionalities, sizes and colours. Create your own tv-cabinet, dressoir, sideboard or storage unit with the. De rompen hebben verschillende maten terwijl de tussenlagen de horizontale vorm accentueert.


In de kleurenfolder vind je alle mogelijkheden terug. Voor een meerprijs van €1kan je ook je eigen RAL of Sikkens kleur opgeven.

De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. De kast kenmerkt zich door de gestapelde rompen. Deze kunnen worden voorzien van zowel open als dichte vakken en verschillende tussenliggers. Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom.


Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Bekijk de collectie, laat je inspireren en ontwerp jouw eigen kast. Kies uit 1producten vanaf € 2700. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Landscape kan je helemaal naar wens samenstellen en wordt gekenmerkt door een industrieel karakter met zijn rompen tussen de bladen. Speel met fineren, kleuren, open vakken en indelingen. Zo kan je klein tv-meubel maken of een wandvullend dressoir.


De Landscape Joost Selectie is snel leverbaar en aantrekkelijk geprijsd. Flexibele kastsystemen met een dynamische uitstraling. Esthetisch duurzame ontwerpen die kwalitatief hoogstaand zijn.


De link met kunst is nooit ver weg geweest.

Careful design makes and shapes your living environment. It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty.


Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels. Sinds die tijd is het accent steed smeer komen te liggen op opbergmeubelen, met name zelfs samen te stellen systemen. De collectie moet geschikt zijn voor uiteenlopende woningen, ‘pase partout’ dus. Dit idee is verwerkt in de merknaam.


Deze wandkast is voorzien van een kabeldoorvoersysteem zodat je hem ook goed als tv-meubel kunt gebruiken. Een eikenhouten inlegbakje met vakkenverdeling kan los bijbesteld worden. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts