dinsdag 22 april 2014

Cementlook muur

Cementlook muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Je hoeft niet noodzakelijk te gaan voor bepleistering of tegels om een betonlook te creëren, het kan ook met verf.


Je kan kiezen voor het aanbrengen van één of verschillende lagen, afhankelijk van het door jou gewenste effect. Het resultaat is een muur met de uitstraling van ongepolijst beton. De meeste fabrikanten bieden verschillende. Betonlook Muur JavaScript seems to be disabled in your browser.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Wil jij ook een betonlook op de muur ? Want de betonlook blijft hip en stoer voor in huis. Ook ik ben gezwicht voor de betonlook en gaf de schouw een heuse make-over met speciale verf en het resultaat is echt zó gaaf! Vandaag leg ik jou uit hoe ook jij gemakkelijk zelf een betonlook muur kunt maken.


Cementlook muur

Creër deze look op een voordelige manier door verf te gebruiken. Klik hier voor tips, inspiratie en een stappenplan. Ik zie het wel vóór me maar heb geen idee hoe.


Ik denk zelf aan kale betonnen muren , maar het probleem is dat deze niet van beton zijn en daarbij zijn ze wit geverfd. Als u geen badkamertegels meer wilt op de vloer of muren dan is betonlook stuc een uitstekende manier om af te werken. U kunt zowel de douchewanden als de vloer van de badkamer in betonlook laten stucen.


Laat de muur drogen na het aanbrengen van de pasta. Bekijk de verpakking voor de exacte duur. Nadat de pasta is gedroog pas je de wassing toe. Je kunt kiezen uit de verschillende kleuren. U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer, toilet, woonkamer of douche?


Lees hier alle informatie over het laten aanbrengen van betonstuc op uw muur , de prijzen per men de juiste werkwijze. Mocht je muur al in dezelfde kleur zijn als je gekozen onderkleur (lichte kleur), dan kun je de eerste stap overslaan. De reden dat wij deze eerste stap hebben aangebracht, is dat je dan geen risico loopt dat je de oorspronkelijke kleur van de muur er doorheen kunt zien.


Ik ben benieuwd of je er nog mee aan de slag gaat en wat het resultaat is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts