dinsdag 15 april 2014

Funcosil fc plus

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Keuze uit alle merken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.

Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. De crème dient aaneengesloten aangebracht te worden zonder onderbreking. De behandelde ondergrond moet minimaal minuten beschermd worden tegen slagregen. Door wind en felle zon zal het oplosmiddel te snel verdampen waardoor het indringen beperkt wordt!


Dien nu een beoordeling in. De impregneercreme bevat werkzame-stof. Het percentage werkzame-stof gehalte bepaalt de kwaliteit van het impregnerende product.

De kleurintensivering verfrist gevelstenen, kleuren worden weer intenser. Beschikbaar in 7 en 1Liter verpakking. De werkzame stof dringt in de ondergron afhankelijk van de porositeit en reageert daar tot een polysiloxaan.


Afhanke-orositeit dringt de werkza-me stof in de ondergrond en reageert daar tot een polysiloxaan. Afhankelijk van de porositeit dringt de werkzame stof in de ondergrond en reageert daar tot een polysiloxaan. De intensiteit van de kleurverbetering is afhankelijk van de soort resp.


Wij adviseren een proefvlak op te zetten. Direkter Kontakt zum Fachvertreter. Alle Fachhändler in Ihrer Nähe. Die Intensität der Farbvertiefung ist von der Art bzw.


Färbung des zu behandelnden Untergrundes abhängig. Wir empfehlen das Anlegen geeigneter Probeflächen. Met werkzame stof voldoet deze impregneer van de hoogste kwaliteit.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Het verschil met FC Plus is dat FC Plus kleurintensiverend werkt en de oude kleuren weer enigzins.


SL is duurzaam, waterweren weer en vocht bestendig.

Nieuw Ophalen of Verzenden. Funcosil fc van remmers w. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! The substrate should be as dry as possible. Impregneercrème op silaanbasis in emulsievorm. Testing can only be carried out at the earliest weeks after application.


Крем за хидрофобизираща импрегнация под формата на емулсия. Afbeelding niet beschikbaar. Hebt u een object om te verkopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts