vrijdag 11 april 2014

Mini waaier

USB waaier mini bedrukken met logo. Ventilatoren koop je eenvoudig online bij bol. Een leuk en verfrissend promotieartikel. Deze mini USB ventilator is makkelijk aan te sluiten op jouw laptop, tablet of powerbank door middel van de USB aansluiting.


Lekker verfrissend tijdens warme dagen.

Leverbaar in verschillende kleuren. Mini USB- waaier , handig voor onderweg. De waaier is aan te sluiten op uw laptop, tablet of powerbank door middel van de USB aansluiting. Zo ontstaat er een mini waaier. Doe dit bij a4-tjes en plak de mini waaiers aan elkaar tot een grote waaier.


Dit kan met een plakbandje of hele stevige lijm. Ik heb de eetstokjes in een leuke kleur gespoten maar je kan ze natuurlijk ook bruin laten. Zet de eetstokjes vast aan het uiteinde van de grote waaier.

Leuke paarse waaier met houten handvat. Ideaal voor summer weddings, bruiloften in het buitenland etc. Zowel voor de bruid als haar gasten een heel handig attribuut. Waaiers Mini Roze - stuks Haal de vrolijkheid in huis en fleur het hele feestje op met deze prachtige waaiers.


Leuk om te gebruiken tijdens een verjaardag, geboorte feest of jubileum! Voor éénmalig gebruik kan je gebruik maken van de plakstrip. Mini ventilatoren voor op jouw bureau Een kleine ventilator voor op jouw bureau, het is geen overbodige luxe wanneer het zonnetje op jou schijnt. Waaier papier-bamboe wit met rozen cm.


De mini ventilatoren van Blokker zijn multifunctioneel en erg handig. Zet hem neer waar jij op dat moment extra verkoeling wilt en geniet van de wind door je haren. Bekijk hier wat deze week in de aanbieding is bij Action. Iedere week nieuwe aanbiedingen in de Action folder die je niet kunt weerstaan. Is uw feestversiering nog niet helemaal compleet?


Met deze kleine waaiers maak je de decoratie helemaal af! Waaiers zijn echte sfeermakers en deze kleine versie is goed geschikt om in combinatie met andere feestversiering te gebruiken. Hang ze bijvoorbeeld tussen witte pom poms voor een mooi effect.


De waaier is een vrolijk feestartikel om elke feestelijke gelegenheid mee aan te kleden!

Het is een platte waaier en kan aan het plafond of tegen de muur worden opgehangen. Welkom bij Reprotex, voor al uw relatiegeschenken, promotieartikelen, promotionele, werk- en sportkleding, Reprotex streeft naar goede prijzen, snelle levertijden en. Heb jij je feestviering bijna klaar, maar mist er nog iets? Door het kleine formaat geven ze net dat beetje extra sfeer waar jij naar op zoek bent. Deze waaiers zijn een mooie toevoeging aan elke feestversiering.


Er zitten waaiers in één verpakking, dus hang ze samen op of verspreid ze tussen de andere versiering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts