maandag 7 april 2014

Motor frame richten

De laagste prijs-gratis verzending! Voor het richten en repareren van motorframes, in zowel staal als aluminium of magnesium, zijn wij uitgerust met de modernste Dataliner richtbank met Laser uitlijning en voor oldtimers hebben wij een speciale Cellete richtbank. Frame richten Schade aan uw frame of twijfel of het nog recht is?


Lukens Tuning Service is gespecialiseerd in het herstel van schade aan uw motor. De schade aan uw tweewieler valt vaak te repareren, zelfs wanneer het gaat om een gescheurd of verbogen frame.

Met onze speciale richtbank wordt uw frame gemeten en indien mogelijk keurig hersteld. Kan wel kloppen,elke motor heeft een bepaalde tolerantie, frame mag dus ietswat afwijken van exact recht. Een moderne richtbank is akelig nauwkeurig,hier KAN een frame zelfs rechter door gericht worden dan als ie van de fabriek kwam.


Of de lasnaden echt zoveel verzwakken zal veel liggen in welke mate een frame krom is. Is het te meten of het frame krom is? De motor loopt goe hij stuurt ok, (ik ben de fiets gewend), remt ok.


Diverse voorbeelden van gerichte en herstelde motorframes. Richten en herstellen van motorframes.

Deze geven wellicht de mogelijkheden goed aan. Schade aan het frame is altijd te repareren of het nu gaat om een verbogen frame of gescheurd frame. Ook behoudt u bij het richten het originele frame met framenummer, en u bent sneller weer op weg. Is uw frame of voorvork verbogen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Tevens kunnen wij uw motor halen en brengen.


Kijk bij frame , vorkpoten of framemeting voor meer informatie. Een vorkje met kroonplaten van ebay of marktplaats is een motor altijd wel waard als hij voor de rest nog goed is. Frame is meestal wel te richten bij specialistische bedrijven maar een 2e hands frame met kenteken is vaak makkelijker en er zit ook minder risico aan omdat frame richters soms niet willen garanderen dat het lukt. ZXR gecrashe waarbij alles op de kuip nog heel was maar er een deukje van bij in het frame zat. Ik zit tevens met het dilemma om de motor niet aan een opkoper te verpatsen.


Ik heb dit jaar al een grote beurt laten doen voor om en nabij de 7E incl. Dan kan je concluderen dat je frame krom is Motor is weer helemaal opgeknapt, en het frame weer helemaal gericht. Rijd weer geweldig De frame richter ( richten van velgen en frames ) vertelde mij dat normaal gesproken de plek van de achterbrugas de plek is vanaf waar gemeten wor omdat dit een stationair en centraal punt van het frame is.


Velgen reparatie en motorframe reparatie. Het richten van de vorkpoten van uw motor of brommer is vrijwel altijd mogelijk. Het t-stuk richten is ook mogelijk.


Dit geldt niet voor scooters, omdat deze vorkpoten niet te richten zijn.

Hierbij moeten wij ze vervangen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Specialist in het richten en repareren van motorvelgen, autovelgen.


Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en richten van motorframes, motorvelgen, autovelgen, vorkpoten, remschijven en brandstoftanks. Dit alles van staal, aluminium of magnesium. Ze kunnen ook in diverse tinten gepoedercoat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts