maandag 21 april 2014

Kleuren beits voor steigerhout

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Voor optimale bescherming raden wij een ander product aan, namelijk de producten uit onze PF Care lijn. In ons assortiment hebben wij diverse kleuren steigerhout beits geschikt voor alle overige types zachthout.


Deze kleuren komen exact overeen met de diverse types steigerhout die wij in deze kleuren aanbieden.

Het is dus altijd handig om een blik erbij te bestellen voor eventueel gezaagde kanten. Bekijk de levensgrote kleurstalen bij Breedveld Verf. Veel van deze beitsen zijn ook goed te gebruiken op andere soorten zachthout en geven in alle gevallen een mooie verweerde look.


Met beits voor steigerhout krijgt uw hout meer karakter. U kunt op dit moment kiezen uit een grey-wash en een white-wash. Hieronder lees je hoe je stap- voor -stap je steigerhout kan behandelen met olie of beits. Het voordeel van deze twee soorten lagen is dat het snel is aangebracht.


Bovendien beschermt beits of houtolie het steigerhout beter tegen vocht.

Ga dan verder met de volgende stappen. Beitsen van het steigerhout heeft onze voorkeur. Bij het opbrengen van de beits gebruik je stevige druk op de kwast en je beitst in de nerfrichting.


Probeer niet dekkend te beitsen maar wel egaal. Begin met droog hout, dat stofvrij en vetvrij moet zijn. Vooraf schuren is niet nodig voor de opname en duurzaamhei want wij hebben de meubelen al helemaal geschuurd voor u. Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits , bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits. Wil je graag de natuurlijke kleur van het hout laten uitkomen? Kies dan voor een transparante beits.


Transparante beitsen beschermen het hout en waarborgen de oorspronkelijke kleur. Voor de meeste steigerhoutsoorten is één laag voldoende, eenvoudig aan te brengen met een platte kwast. Indien je een sterkere kleur wenst kan je meerdere lagen op het steigerhout aanbrengen. Gebruik bij steigerhout beitsen.


Polyvine woodstain beits Redwood liter heeft een mooie rode gloed en is een warme kleur die. Tenco beits voor steigerhout. Wij hebben beits in verschillende kleuren speciaal voor steigerhout.


Tenco beits wordt veel gebruikt voor de bescherming van tuinmeubels, steigerhouten meubels, steigerhoutvloeren en nog veel meer.

Tenco beits geeft op ruw hout, grenen hout en vuren hout een mooie steigerhoutlook. Tenco beits is verkrijgbaar in kleuren , zo is er altijd een kleur die bij uw smaak past. Afbeeldingsresultaat voor steigerhout kleur beits.


Tuin Decoratie Luxe Interieurontwerp Buitenontwerp Hardhouten Vloeren Plafond House. Een beits is gemakkelijk aan te brengen, dringt diep door in het hout en geeft een goede bescherming tegen zon, regen en schimmels. Door te variëren in het aantal lagen kan de kleur worden bereikt die u voor ogen heeft, zonder dat het robuuste uiterlijk van het steigerhout verloren gaat. Die is beschikbaar in zwart, wit, grijs en tal van andere kleuren waar je naar op zoek bent. Uiteraard kunnen we de kleur voor je mengen waar je naar op zoek bent, zodat je met de beits net als met verf zorgt voor het resultaat zoals je dat voor ogen hebt.


Deze beits is oplosmiddelarm en is leverbaar in de kleuren Whitewash, Greywash, Darkgreywash, Antracietwash, Blackwash en Old Brownwash leveren wij direct uit voorraad. Meubelen zijn prima te behandelen met steigerhoutbeits, dit geeft vooral buiten een authentieke uitstraling. Wij kunnen alle transparante kleuren mengen is steigerhout beits. Je steigerhout meubels worden echte blikvangers met een wash. Een beits op waterbasis waarmee je de houtnerf accentueert en je meubels een trendy en decoratieve afwerking geeft.


Wash is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en eenvoudig aan te brengen met een blokwitter of kwast. Verkrijgbaar in grey, white en andere prachtige kleuren. Hout beitsen is dus echt aan te raden.


Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment houtbeits, van licht tot donkere houtbeits en van transparante beits tot grey wash. Kom naar de GAMMA-bouwmarkt en bekijk het grote aantal verschillende kleuren of bestel je beits eenvoudig online. Vandaag besteld is morgen al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts