maandag 14 april 2014

Gietijzeren plaat open haard

Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Kies uit producten vanaf € 195. Wij hebben de mooiste gietijzeren haardplaten voor uw open haard.


Welkom bij KachelsZo.

Snelle levering en de beste prijs! Een gietijzeren haardplaat neemt warmte op die anders verloren gaat en geeft deze weer af aan de kamer. Haardplaat open haard specificaties:. De gietijzeren plaat is ca.


Bij ons vindt u roosters, kleppen, asbakken, gietijzeren platen open haard gordijnen en andere haardonderdelen op voorraad voor onmiddellijke verkoop. Vind de beste selectie gietijzeren plaat open haard fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gietijzeren plaat open haard voor de dutch luidspreker. Een mooie, antieke haardplaat mag hierbij niet ontbreken.

Niet alleen beschermt deze hittebestendige plaat de achterwand tegen barsten en afbrokkelen, maar is tevens een mooi sierstuk voor elk interieur. Een haardplaat wordt ook wel een vuurmondplaat of stookplaat genoemd. Gietijzeren plaat open haard. Inclusief diverse nep hout blokken. Het rendement van een open haard door luchtverwaming is ongeveer en met een haardplaat kan dat verbeteren tot.


Dit is minder efficiënt dan een kachel of inzethaar maar efficiëntie is een ingewikkeld concept voor een open haard. Aanvankelijk waren de platen eenvoudig, maar al snel werden er houtsneden of stempels in het zandbed gedrukt waardoor de plaat een reliëf kreeg. Oude anteieke gietijzeren haardplaat afkomstig uit een franse boerderij. Open haard plaat , wandornament, horse, massief zwaar gietijzer. Veelal alle haardplaten zijn van gietijzer.


Zware uitvoering in massief gietijzer met fraai horse tafareel als afbeelding op het front, op moment deze plaat als vuurscherm wordt gebruikt achter. Voor bijvoorbeeld in de openhaard of kachel. Grotere maten hebben een levertijd van weken ! De maat die vermeld wordt isvan de uitsparing waar het.


Hierbij werd een waterkelder aangetroffen waarvan het mangat was afgedekt met de haardplaat. Met smeedijzeren haken werd de plaat bevestigd aan de achterwand.

In de zoektocht naar een haardplaat is het heel belangrijk dat de grootte van een haardplaat passend is. Antiek haard plaat van gietijzer- fond. Beide materialen hebben hun eigen voordelen.


De meeste kachels worden gemaakt van gietijzer of plaatstaal. Maar wat is nou het verschil? En wat past het beste bij jou? Een schoorsteen koopt u niet dagelijks. Een flinke investering waarvan u lange tijd zonder zorgen gebruik moet kunnen maken.


Kwaliteit en veiligheid staan daarbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts