woensdag 23 april 2014

Fiets ophangen aan plafond

Wij helpen u graag verder! Fietsenrekkenhandel: Dé Specialist in Fietsenrekken. Mijn fietsen hangen in de schuur aan het plafond , om en om aan achterwiel en voorwiel (het andere wiel steunt dan tegen de muur). Om de velgen te beschermen heb ik oud stuurlint om de haken gewikkeld.


De fiets , surfplank, ski of skibox ophangen aan het plafond met deze handige Powerplustools fiets plafondlift met haken, levering van diverse fiets ophangsystemen en muurbeugels uit voorraad zowel af te halen als tegen een scherp vrachttarief binnen werkdag bij u thuis afgeleverd.

Powerplustools levert een breed assortiment fiets ophangsystemen, zoals een fiets plafondlift, muurbeugels, wandhouders of werkbankhouder. Met onze fiets -ophangsystemen kunt u bijvoorbeeld meerdere fietsen boven elkaar i. Fietsophangbeugel waarmee u de fiets makkelijk met het voor of achter aan het plafond kunt hangen. Je leest het goed: je fiets opbergen tegen het plafond. Logisch klinkt het niet, maar het verhaal van Floaterhoist maakt een hoop duidelijker.


De Floaterhoist fietslift is een uniek systeem waarmee de fiets veilig en ruimtebesparend opgeborgen kan worden. Wil je de fiets weer losmaken dan hoef je gewoon met het fietswiel opnieuw op de grote drukknop te duwen.

Je fiets ophangen was nog nooit zó gemakkelijk! De Gladiator fietsklauw is verkrijgbaar voor aan de muur of aan het plafond. Toe aan een nieuwe fiets ? Fiets aan de muur of aan het plafond. Heb je iets te repareren aan je fiets ? Of wil je je fiets meenemen op vakantie?


GAMMA helpt je het juiste pad op! Je vindt hier handige informatie over verschillende soorten fietsen , fietsbanden, fietssloten en fietsendragers. Veiligheid gaat voor alles, ook in de auto!


Regelmatig onderhoud en de juiste autoaccessoires. Video: je fiets ophangen aan het plafond met slechts een paar onderdelen. Als je in Amsterdam woont, is je fiets ongetwijfeld meerdere malen gestolen. Zelfs toen je eindelijk investeerde in een echt goed slot – met een prijs, die nog hoger ligt dan de waarde van je fiets – wisten de dieven je stalen ros los te maken.


Ons ontwerpteam heeft deze fietshaak ontworpen zodat je jouw fiets aan de muur of aan het plafond kunt opbergen. Koop nu fietsgereedschap voor fietsen bij Hollandbikeshop, snelle levering! Bekijk ons volledige aanbod online.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle merken fietsen I Va € 1495. Als je een hoog plafond hebt, is het ophangen van je fiets aan het plafond ook een goede optie: je weet niet eens dat er een fiets boven je hoofd hangt als je niet omhoog kijkt! Er bestaan talloze oplossingen voor het stallen van je fiets , maar een meubelstuk biedt ook vaak uitkomst. U kunt uw fiets ook ophangen door aan de muur een goot te hangen.


Zet op een handige hoogte (waar het niet in de weg hangt) een horizontale lijn uit van meter lang. Gebruik bij het uitzetten een waterpas. Schroef op deze lijn gootbeugels aan de muur met behulp van schroeven en pluggen. Je hoeft je tegenwoordig geen zorgen meer te maken over het vinden van een simpel, ruimtebesparend fiets ophangsysteem.


Er bestaan verschillende fietsklauwen en haken die zeer geschikt zijn om je fiets eenvoudig aan te. Dat kan met deze stevige fietslift inclusief bevestigingsmateriaal. De fietslift heeft een draagvermogen van maximaal kg. De ophanghaken zijn voorzien van bescherming zodat ze jouw fiets niet kunnen beschadigen. Daarnaast beschikt de katrol over een automatisch remsysteem zodat de fiets niet te snel kan zakken.


XLC Muurbeugel Dankzij dit XLC fietsophangsysteem kun je je fiets aan de muur opgehangen om ruimte te be. Point XL Plafond Haak tot 20kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts