maandag 14 april 2014

Lichtblauwe vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. Maak gebruik van onze zeker meten verzekering. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Voordelig en snel in huis!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De eerste vier stofstalen sturen we gratis. Blauwe gordijnen zijn er in heel veel tinten, van lichtblauw naar kobalt en paarsblauw, altijd wel een tint die bij jou thuis past!


De Lelie is specialist in vloerbedekking, laminaat, PVC stroken,. Op onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Bekijk onze meetinstructie video!


Vitrage beperkt de inkijk en zorgt voor een sfeervolle en zachte lichtinval. Tegenwoordig wordt vitrage in allerlei trendy kleuren gemaakt. Je kunt daardoor een kleur kiezen die goed past bij de kleur van je overgordijnen.

Doordat een donker gekleurde stof minder daglicht doorlaat dan wit, is een blauwe vitrage ook te gebruiken als inbetween. Deze verduisterstof is zowel voor gordijnen als voor voering geschikt en heeft een lichtdichtheid van maar liefst , wat betekent dat het nagenoeg helemaal donker wordt in de kamer. Aangezien deze gordijnen al een verduisterende werking hebben hoeven deze in principe niet gevoerd te worden.


Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden? Bij HEMA vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie, zoals rolgordijnen. Kant-en-klaar of op maat gemaakt.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen zijn absoluut onmisbaar in ieder huis: ze zetten de toon in je interieur. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen, linnen gordijnen, vitrage en inbetweens. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Bestel Vitrages online bij Leen Bakker. Soms heb je stof van een specifieke kleur nodig. Want met die kleur maakt u uw interieur af. Lichtblauwe stoffen nodig? Tot verduisterend (dimout) Een dim-out gordijnstof is tot verduisterend.


Gordijnstof Bowie bestaat voor 1 uit polyester. Vitrages Keuken Gordijnen Gele Gordijnen Kinderdagverblijf Gordijnen Fluwelen Gordijnen Laken Gordijnen Gouden Gordijnen Bankhoes Gordijn Ideeën IKEA - LILL, Lace curtains, pair, white, Includes: lace curtains.

Ik verkoop dit omdat het niet meer wordt gebruikt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een stof waar nog licht doorheen komt of voor niet-geplooide gordijnen. En wil je juist een intieme sfeer?


Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint. Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant). Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts