maandag 14 april 2014

Uren klokken

Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies eerst wat je wilt oefenen, bijvoorbeeld hele uren , halve uren , kwartieren of minuten.


Achter kwartieren en minuten klik je op het pijltje om de oefeningen nog specifieker te maken. Dit alles is te oefenen met de analoge klok , de digitale klok of een combinatie van beide klokken. In deze video leer je klokkijken met hele, halve uren en kwartieren.

Eerst wordt uitgelegd dat je de klok in vier kwartieren kunt indelen. Daarna leer je hoe je de klok kunt aflezen. Uiteindelijk weet je dan welke tijd de klok aangeeft en dus hoe laat het is. Hulpkaarten klokkijken (hele en halve uren ) Dit zijn vier hulpkaarten voor het leren klokkijken. Bij de eerste twee hulpkaarten gaat het om analoge klokken.


Bij de laatste twee hulpkaarten gaat het om digitale klokken. Je kunt de hulpkaarten uitprinten en lamineren voor elke leerling. Handig voor leerlingen die moeite hebben met het leren.


Hele uren op de analoge en digitale klok. De grote wijzer van de analoge klok wijst het cijfer aan. De kleine wijzer wijst het uur aan. De minuten van de digitale klok geven nul aan. Klokkijken: werkbladen hele- en halve uren.


Leer nu goed hoe de klok werkt! Klokken grote woordkaarten pagina’s met klokken en andere plaatjes die betrekking hebben op het thema tijd. In totaal woordkaarten met de woorden: koekoeksklok,. In twee werkbladen worden hele uren gevraagd.


Online spelletjes klokkijken voor het basisonderwijs.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Leg de digitale tijden bij de lege klok en laat de kinderen de juiste tijd met de wijzers maken. Met deze werkbladen kunnen de kinderen de tijd zelf invullen.


Ik heb een werkblad met de hele en een met de halve uren gemaakt. Werkblad klokkijken hele uren. Vraag aan je manager of de Vrijedagen beheerder van je organisatie welke manier van klokken voor jou van toepassing is. De uren die in Werktijden.


Excel bestand of een salarispakket. Er is daardoor geen extra handeling nodig om de betreffende medewerkers uit te betalen op basis van de gewerkte uren. Ten slotte kunnen veel klokken de datum, de maan de weekdag en de maanstand aangeven. De aanduiding daarvan is meestal met cijfers of letters achter een venstertje.


Een digitale klok geeft de uren en de minuten, en soms ook de seconden, als getallen weer. Klokken met een slinger of onrust zijn gewoonlijk analoog. Het is een proces dat op de basisschool maar liefst vijf jaren beslaat. Eind groep moet je kind kunnen klokkijken. Zowel op een klok met wijzers als op een digitale klok en tot op de seconde.


Bekijk meer ideeën over School, Klok en Wiskunde. Pino, zou ik jou eens leren klokkijken? Ik kijk toch al naar de klok ? Dat is een en dat is een 6. Maar dan weet je nog niet hoe laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts