maandag 12 oktober 2020

Zitkussen met uitsparing

Zitkussen met uitsparing

Ergonomisch zitkussen met uitsparing. Grootste assortiment en laagste prijs. Comfortabel en ergonomisch zitkussen. Uitstekend Defa stuitkussen. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Zitkussen standaard met uitsparing. Het kussen werkt drukverlagend en heeft een combi- uitsparing.


Het hoogwaardige foam met eierdopstructuur zorgt voor een goede luchtcirculatie. Een zitkussen met uitsparing is een type drukverlagend zitkussen dat niet zorgt voor drukverlaging op het gele zitvlak maar gericht is op een specifieke plek. Het zitkussen is gemaakt van veerkrachtig schuim met een eierdopstructuur. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie en maximaal comfort. DEFA WIG- ZITKUSSEN UNI, MET UITSPARING.


Schrijf de eerste review over dit product. Gegoten zitkussen voor stuitje van polyurethaan foam met een visco-elastische foamlaag bij het stuitgedeelte. Rafys maakt voor zowel coccygodynie als voor bursitis ischiadica comfortabele standaard kussens met uitsparingen precies op maat. Onlangs weer een mooi voorbeeld hiervan bij een persoon met een bursitis ischiadicum (slijmbeurs ontsteking t.h.v. tuber ischiadicum), waarschijnlijk door te veel hamstringswrijving over het tuber ischiadicum. Dit Harley Proform stutikussen is een anti decubitus kussen met stuituitsparing.


Dit zitkussen met uitsparing aan de achterkant zorgt voor minder druk op het stuitje. Zitten kan veel problemen veroorzaken en op een normale stoel is dit vrijwel vaak niet eens mogelijk. In dit soort gevallen zijn ringkussens erg handig. Deze zorgt namelijk voor verlichting van de aambeien tijdens het zitten en tegelijkertijd voor een goede ondersteuning.


Zitkussen met uitsparing

Ook pijn aan het stuitje kan worden verlicht met een ringkussen. Wij hebben daarom zitkussens met een ‘coccyx uitsparing ’. Door de uitsparing wordt de druk op de stuit aanzienlijk verlicht. Omdat we een gevarieerd aanbod hebben van ergonomische zitkussens , kan iedereen wel een zitkussen vinden. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen.


Voorbeelden hiervan zijn gel, foam en vezels. Deze materialen verdelen de druk over het gehele zitvlak. Hierdoor ervaart u minder pijn. En bent u bezig met de genezing van een doorligwond? Bekijk ons gehele baby kind assortiment online.


Heerlijk ontspannen avonden. Zitzakken haal je bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Dit kussen voor het stuitje heeft een combi- uitsparing. Geschikt voor post-operatieve trauma`s en aambeien maar ook om doorliegen te voorkomen. Het SuperJez zitkussen is geometrisch verdeeld in lagen.


Zitkussen met uitsparing

Dan bent u bij MediPlus aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment in hulpmiddelen van een vingerspalkje in diverse soorten tot en met complete verpleegbedden en scootmobielen. Wij geven u een passend advies bij uw probleem en zijn bereid om net dát stukje extra service te bieden wat men vaak niet meer verwacht. Het Cumfy zitkussen zorgt ervoor dat het gebied rond het zitvlak met het heiligbeen en stuitbeen vrij komt te liggen waardoor er door het gebruik van dit kussen een plaatselijke drukverlichting ontstaat.


Eenvoudige en luxe zitkussens , ergonomisch, drukverlagen met en zonder uitsparing , low, medidum en high risk, ga naar onze website zorgwinkelsalland Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Het vezel zitkussen met uitsparing is een alternatief voor de bekende windring en bedoeld voor cliënten met problemen aan de stuit, anus of zitklachten na een bevalling.


Het Vezel zitkussen is opgebouwd uit een PU hoes en gevuld een gesiliconiseerde holle vezels. Met of zonder uitsparing ? Er zijn ook wigkussens met een uitsparing. Vaak wordt dit kussen gebruikt als stuitkussen voor mensen met last van hun stuitje.


Het kan ook gebruikt worden in combinatie met een bureaustoel waarvan de rugleuning niet direct op het zitvlak aansluit, zodat het kussen toch goed geplaatst kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts