dinsdag 20 oktober 2020

Woonwinkel edam

Bekijk online en bezoek onze woonwinkel. Altijd een winkel in de buurt. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Grote collectie Goedkope Meubels en Banken.


Al jaar de goedkoopste Woonwinkel van Nederland. Een overzicht van woonwinkels in Edam , Noord-Holland op woonwinkel.

Klooster is een creatief interieurbedrijf voor totaaladvies, ontwerp, realisatie en styling! Vind een woonwinkel of woonzaak in Edam en bekijk de gegevens en locatie. Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden omtrent onze laatste aanbiedingen?


MF Design is de specialist op het gebied van woningtextiel in de regio Volendam, Edam en Hoorn. Gratis uur interieuradvies! Bij mooi weer kunt u bij het Damhotel heerlijk op het terras genieten van een glas champane met bijv. Het damhotel is gespecialiceerd in vergaderen op maat.


Voor de liefhebber van mooie woonaccessoires is het de komende weken hollen geblazen: Living-In de woonwinkel van Helen en Frank de Boer aan Voorhaven in Edam gaat sluiten. Een en ander hangt samen met het vertrek van de voormalige Ajax-coach naar Inter Milan.

D e locatie is in hartje Edam , tegenover de beroemde speeltoren. De omgeving rond de toren geeft de winkel een unieke combinatie van ruimte en licht in een historisch centrum. Het pand is van oorsprong als winkel gebouwd en dat is te zien aan de ruime etalage waarin de vele kleurrijke producten fraai worden uitgestald.


Dochter Romy verkoopt hier sieraden, kleding en woonaccessoires. Niet alleen werken moeder en dochter nu samen, het zijn ook steeds vaker moeders met dochters die komen winkelen. Getrouwd zijn met een profvoetballer betekende voor Helen de Boer dat ze Monnickendam al snel verruilde voor het buitenland. Terug in haar geboortedorp opende ze woonwinkel Living-In, waar echtgenoot Frank regelmatig wordt ingeschakeld voor klusjes.


Interieur inspiratie: de woonwinkel van uw dromen. Bij ons kunt u terecht voor luxe- en designmeubelen zoals banken, tafels, stoelen, wandkasten en alles voor uw slaapkamer. Wij dan ook dé meubelzaak in Volendam.


Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Visit the best attractions in the Netherlands with Amsterdam Excusions! Boek uw Hotel in Edam online. Reserveer online, laagste prijzen.


Winkels in Edam kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Gevangenpoortsteeg, Hamerstraat, Hoogstraat, Kleine Kerkstraat of Dijkgraaf Poschlaan. Brocante in de Grote Kerk Edam. Bijzondere brocanteurs en woonwinkels uit het hele land komen naar Edam met bijzondere aanwinsten en een keur aan (verborgen) schatten.

Meubels in diverse woonstijlen met voor elke vraag en ieder budget een passende oplossing. Tijdens onze gezamenlijke koopzondagen staan alle adviseurs en stylisten in onze prachtige woonwinkels voor je klaar met advies, inspiratie en een hartelijk welkom. Laat je adviseren en inspireren in onze showrooms en kom een dagje woonshoppen in Volendam. Veel verschillende woonstijlen, de grootste collectie meubels en een uitgebreide showroom met keukens en badkamers, vindt u in Piet Klerkx Purmerend.


Bij Carré Wonen kunt u bij de samenstelling van uw nieuwe interieur of aanpassingen aan uw bestaande leefomgeving gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts