dinsdag 29 december 2020

Ytong latei kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Door de grote afmetingen kunnen lateien een opening in een keer overspannen om tijd te besparen. Ook zorgen ze ervoor dat deur- en raamkozijnen vrij blijven van het bovenliggende bouwdeel. Stenen en lateien kopen bij HORNBACH. Bij een verbouwing kan zeker nodig zijn om stenen of lateien aan te schaffen.


Het gebruik van stenen spreekt voor zich als je een ruimte bij je huis aan wilt bouwen. Maar ook lateien kunnen onmisbaar zijn wanneer je bijvoorbeeld een raam in een dragende muur wilt gaan maken. De lateien van cellenbeton zijn afgestemd op de andere Ytong producten en daardoor gemakkelijk en snel te verwerken. CellenBeton Blokken kopen ? Ytong heeft met het brede assortiment producten altijd dé oplossing voor nieuwbouw of verbouw. Bij Bouwkampioen kan je lateien , staltons, betonbalken en poutrels aan scherpe prijzen bestellen en kopen online.


Voor al uw lateien komt u naar Haldo. Wij bieden u prefab lateien , stalton, betonlateien, stalenlateien en nog veel meer. Bestel uw goedkope lateien vandaag en ze. Bent u op zoek naar een latei of meerdere lateien ? Online Bouwmaterialen levert diverse soort lateien in diverse afmetingen voor een voordelige prijs! Lateien worden gebruikt om een sterke overspanning te maken boven openingen voor raam- en deurkozijnen in binnen- en buitenmuren.


Ytong latei kopen

Ytong cellenbeton blokken bestaan uit zan kalk en cement. Hierdoor is het een zeer licht bouwmateriaal. U kunt YTONG lateien als schoon- en als vuilwerklatei toepassen. Lijm de latei boven de opening aan de kant waar zich geen dilatatie bevindt.


Afhankelijk van de grootte van het kozijn en de hoogte van de borstwering zijn soms aan beide zijden dilataties nodig. Leg de latei boven het kozijn glijdend op aan de zijde van de dilatatie. Ytong U- lateien worden gebruikt wanneer de gewone Ytong lateien de optredende belasting niet meer kunnen dragen of wanneer de overspanning groter dan m is. Deze lateien worden opgevuld met gewapend beton, of met een metalen profiel met beton. Ze kunnen eveneens als ringbalk of kolom gebruikt worden.


Ytong latei kopen

De grote hoeveelheid gesloten cellen met daarin stilstaande lucht geeft Ytong producten unieke eigenschappen en verwerkingsvoordelen. Bekijk ons assortiment Lateien in onze Onlineshop. Ytong blokken zijn de meest voorkomende vorm van cellenbeton.


Eenvoudig online bestellen. Dit betekent dat ik eigenlijk een soort latei nodig heb waarop ik vanaf 1. Omdat er nogal wat temperatuurschommelingen plaats zullen vinden wil ik eigelijk alleen Ytong gebruiken en geen stalen latei gebruiken (verschillende uitzettingscoefficiënten). Baksteen en stalen latei PontMeyer verkoopt betonlatei, baksteenlatei en stalen latei.


Door gebruik te maken van een stalen latei wordt scheurvorming voorkomen. Stalen lateien worden daarom ook wel stalen steunbalken of stalen draagbalken genoemd. Ondanks het gebruikte materiaal zijn stalen lateien licht in gewicht en makkelijk te verwerken. De latei is geschikt bij het creëren van een overspanning voor zowel ramen als deuren in een betonnen of stenen wand.


Ze bestaan voor meer dan de helft uit miniscule versteende met lucht gevulde cellen. De baksteenlatei heeft een afmeting van 6x10x140cm en wordt ook wel steun- of draagbalk genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts