donderdag 10 december 2020

Zilveren handspiegel

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Zilveren handspiegel , ovaal model met strikmotief.

Deze prachtige en uiterst decoratieve zilveren handspiegel is er een uit grootmoeders tijd. Mooi op een brocante kaptafel, of in een winkel ter decoratie. De hand spiegel is uitbundig gedecoreerd met onder andere bloemen. Deze handspiegel stamt ongeveer uit het begin van de 19e eeuw.


De handspiegels werden vaak gebruikt als huwelijksgeschenken. Deze spiegel heeft aan de voorkant nog sporen van verguldsel. Aan de achterkant is de handspiegel voorzien van een laagje tin dat net zolang gepolijst werd totdat men een mooi reflecterend (spiegelend) oppervlak kreeg.


Gekeurd met het meesterteken van de Fa.

Ronde groot formaat handspiegel met stevige handgreep en ophangoog. Bekijk alles met handspiegel zilver! Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Antieke zilveren handspiegel. De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet. Portugal - Eerste helft 20e eeuw. Erg leuke zilveren handspiegeltje voor in uw handtas, gemaakt in Sheffiel door Carrs. Laat het spiegeltje graveren voor een persoonlijk tintje!


Een zilveren handspiegel in de vorm van een vierpas versierd met een strikornament. Als basis voor deze spiegel zijn beursbeugels gebruikt. Kan op de binnenzijde of buitenzijde van het handvat gegraveerd worden of op het grote ronde vlak.


Model: gladde zilveren handspiegel. De Handspiegel is een lichtgewicht spiegel maar is des al niet te min gemaakt van uiterst hoogwaardige ijzer waren waardoor deze niet krast, roest of slijt. Door dat deze Handspiegel over een zilveren ijzeren kleur beschikt zal deze spiegel echt overal tot zijn recht komen.


Wordt ook een prinses met deze prachtig echt zilveren handspiegel.

Achterkant is geraffineerd voorzien van een geribbeld motief. De Make-up Handspiegel is een lichtgewicht spiegel maar is des al niet te min gemaakt van uiterst hoogwaardige ijzer waren waardoor deze niet krast, roest of slijt. Door dat deze Make-up Handspiegel over een zilveren ijzeren kleur beschikt zal deze spiegel echt overal tot zijn recht komen. Een ronde zilveren handspiegel , welke is voorzien van een filetrand. Afmeting: x 1x cm.


Skip to the end of the images gallery. This glass jar with a sterling top or lid is used for powder or other cosmetics in vanity sets. Art Deco schildpad handspiegeltje , met sterling zilver afgewerkt.


Doorsnede spiegel ongeveer centimeter, dus geschikt voor elke damestas. Hele zware stevige zilveren houder met een schuif waarmee het krijt steeds iets naar beneden geschoven kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts