donderdag 31 december 2020

Zakspiegel

Een zakspiegel met bedrukking is een relatiegeschenk dat veel gebruikt zal worden nadat u het weg heeft gegeven. Een bedrukte zakspiegel is een ontzettend functioneel relatiegeschenk. Bijvoorbeeld voor een afspraak of tijdens het uitgaan.


Zakspiegel

Zakspiegel bedrukken met logo. Bestel deze zakspiegel gemakkelijk online of bekijk meer spiegeltjes in kleine oplage als giveaway op MultiGift. Vraag stellen over zakspiegel. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.


Wij bedrukken zak spiegel met LOGO of tekst. Spiegeltjes laten bedrukken Naast de zakspiegeltjes bieden wij ook een groot assortiment aan overige spiegeltjes, ook deze spiegels bedrukken wij met LOGO. Absolute must have voor in de handtas van elke dame: personaliseerbare zakspiegel met eigen foto. Gepersonaliseerde zakspiegel Glitter Heart met naam Beste kwaliteit De leukste trouw en feestdecoratie webshops van Nederland!


Of een leuke bedrukte zakspiegel , zodat u kunt checken of uw make-up nog een beetje goed zit? Bij Allgifts kunt u make-up en zakspiegels bedrukken met eigen logo of andere opdruk. Een leuk relatiegeschenk voor voornamelijk de vrouwelijke doelgroep.


Kies uw gewenste model zakspiegel tussen de vele modellen in onze webshop: spiegeltjes op buttons, uitklapbare zakspiegels, van kunstleer of metaal. Make-up spiegels koop je eenvoudig online bij bol. Upload uw ontwerp in onze online designtool en pas het aan het aangegeven drukgebied aan.


Zakspiegel

Voeg indien gewenst teksten toe in het lettertype dat past bij uw logo of andere ontwerp. Dit mag niet ontbreken in jouw handtas: personaliseerbare zakspiegel met tekst uit metaal. Zodat je onderweg even je neus kan poederen. In diverse kleuren En grote aantallen mogelijk!


Snel in werkdagen vanaf 1st. Laagste prijsgarantie Achteraf. Bekijk de categorie op reis op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Jammer dat we niet konden helpen! Misschien heb je meer geluk met deze tips: Laat niet-zo-belangrijke woorden weg. Voorbeeld: `Zij nam een zakspiegel uit haar tas en fatsoeneerde haar wat.


Van buiten en van binnen ziet deze Philippi zakspiegel er gewoon tiptop uit. Voor meisjes en vrouwen is deze zakspiegel al snel onmisbaar als ze de deur uitgaan. Met de eigen naam als gravure op de voorzijde is dit personaliseerbare cadeau een highlight in iedere. Prijzen Selecteer de gewenste product optie(s) (bv. kleur) voor de juiste, bijpassende prijs. Alle prijzen zijn in Euro, inclusief eventuele.


Zakspiegel

Klein rond metalen zakspiegeltje met aan de voorkant een afbeelding van Het Melkmeisje van Johannes Vermeer. De zakspiegel heeft een diameter van cm. Dubbele spiegel met vergrootglas.


Laat de spiegel bedrukken met uw logo door Relatiegeschenken. Gratis verzending, snelle levering van uw order. Goebel zakspiegel , De levensboom direct verkrijgbaar in de online shop van OTTO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts