woensdag 6 januari 2021

Zonwerend folie gamma

Bespaar tot wel via kiesproduct. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken.


Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen. Zoek je de mooiste folie voor op glas?

Bij GAMMA kun je de perfecte glasfolie kopen voor jouw raam. Bekijk ons assortiment direct online. Ook wij hadden last van de warmte, en plakten zonwerende folie aan de binnenkant van dubbel glas, binnen weken knapte de ruit, is eigenlijk logisch, je laat de warmte tot de tweede ruit binnenkomen, luchtlaag tussen de ruiten wordt zo heet dat de ruit knapt, hebben nu een plafond ventilator, op langzame stand toch circulatie, en dat verkoeld. Goedkoop zonwerend raamfolie De meest energie zuinige manier om je huis koel te houden is zonwerende raamfolie.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Check de voorraad of bestel. Op zoek naar zonwerende folie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan?

Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerende folie. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen. Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou. Glasfolie is voorzien van een kleeflaag en hecht door de folie op de ondergrond te plakken.


Statische raamfolie van de hoogste kwaliteit. De mooiste ontwerpen passend bij elk interieur! Gemakkelijk aan te brengen en zonder bubbels. Kies jouw favoriete ontwerp. Zonwerend folie met zilver spiegelend effect.


Het folie tegen zon en inkijk heeft een breedte van 50cm. De lengte mag je zelf kiezen. Eenvoudig op ramen aan te brengen! Alle zonwerende raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie.


Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm.

U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Inbraak kan nooit helemaal voorkomen worden maar onze inbraakvertragende folie zorgt er wel voor dat het een stuk lastiger wordt. De voordelen zijn: Goedkoper dan gelaagd glas.


Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. De excellent versie van de inkijkwerende folie is zelfs verkrijgbaar in rolbreedtes van 5 10 1en. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts