donderdag 14 januari 2021

Xenos poncho

Shop je favoriete merken op Stylight. Koop nu regenkleding bij Hollandbikeshop, levering binnen werkdagen! Bekijk ons volledige aanbod online. Vandaag bestel morgen in het nieuw!


Ben altijd voorbereid op de regen met deze emergency poncho.

Bij een plotselinge regenbui pak jij snel deze poncho. De capuchon houdt je haar droog, zo blijft het altijd mooi zitten. Deze poncho is ideaal om mee te nemen naar een festival. In Nederland regent het immers best vaak, dus ook tijdens een zomers festival kunnen we niet altijd zeker zijn van een lekker zonnetje. De regenponcho zit verpakt in een handig klein zakje, waardoor je hem makkelijk mee kan nemen in je tasje.


Bescherm jezelf tegen het Hollandse weer met een poncho. Die trek je makkelijk over je kleding en jas aan.

Blijf droog met deze blauwe travel poncho. Het is opvallende frisse kleur en met hij past iedereen. Een beetje regen krijgt jou niet klein als je gewapend bent met deze blauw travel poncho. Met deze poncho kan jij elke regenbui aan. Voor jouw geen doorgekweekte kleding meer!


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Je kunt hem onder andere gebruiken tijdens.


De poncho is verkrijgbaar in maat en heeft lange mouwen. De Kruidvat Regenponcho is licht, heeft een capuchon en past makkelijk over de kleding heen. Het folie is stevig genoeg om meerdere. Met of zonder capuchon, inclusief zakken, geschikt voor op de fiets of met een aantrekkoord.


Aktueel, top design, scherpe prijs. Bestel nu gemakkelijk online! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! Ontworpen voor tochten in de bergen, om je te beschermen tegen lichte regen. Ons assortiment Lowland regenpocho's bestaan uit een Wandelponcho, Fietsponcho en een Rugzakponcho.


Bij Xenos vindt je dus alles wat leuk, anders en lekker is. Aan allebei de kanten een. Xenos biedt je een wonderlijke collectie woon- en cadeauartikelen aan. Voor een groot gedeelte blijft je kleding droog.


Xenos folders eens rustig terug te lezen. Een poncho is ideaal om te gebruiken tijdens een wandeling, maar ook tijdens een lange fietstocht. Het fijne aan een poncho is dat je de capuchon aan kunt trekken, waardoor die strakker om je gezicht heen zit. Vaak zit er een grote zak in een poncho waar je alle belangrijke spullen in kunt doen. Deze biologisch afbreekbare poncho is uit voorraad leverbaar in frisse transparante kleuren.


Wanneer u deze eco poncho op werkdagen voor 17:online bestelt, dan wordt (meestal) de eerstvolgende werkdag al geleverd. Je kan de dames poncho altijd omdoen en het staat goed bij een broek maar ook over een nette jurk, er is eigenlijk geen moment dat de poncho niet te gebruiken is. Poncho Ralka Zwart - One-size.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts