maandag 11 januari 2021

Woodwick fireside

Woodwick fireside

Kies uit producten vanaf € 490. Woodwick Fireside is een houtige geur. Fireside brengt met noten van amber, vetiver (een grassoort van vulkanische grond) en musk een heerlijke geur in je huis Het is de warme geur die past bij een gezellige avond voor de houtkachel. De kaars heeft de typische houten lont en zit in een mooi glas met houten deksel. De Large heeft een brandtijd van uur.


Woodwick fireside

Alle woodwick geurkaarsen zitten in een prachtig glas en hebben een houten deksel die je ook als onderzetter kunt gebruiken. Je kunt bij ons terecht voor het totale aanbod geurkaarsen en wax melts. The new PlusWick design emits the fragrance farther, burns faster, and burns clean out to the edges. As suggestions become available, browse the suggested using the up and down arrow keys.


Our selection includes various styles and scents to match your preferences. WoodWick Candles Sale – Beautify Your Home. Zodra je de kaars aansteekt verspreid zich een geur van vetiver (grassoort), amber en musk door de kamer. Welke geur je ook zoekt wij hebben het. The Hearthwick Flame lets you experience the cozy comfort of a glowing.


Woodwick fireside

Gratis verzending vanaf euro! Met een breed houten lont voor een brede vlam en een zacht knapperend openhaard geluid. Het mooie houten deksel kan tevens dienen als onderzetter.


Door te klikken op Akkoord stemt u in met ons gebruik van deze technologieën, Door te klikken op Instellingen kunt u dit. Enter selects the suggestion. Is deze kaars eenmaal opgebran dan heb je zo een ideale. Deze geur verwent je zintuigen! Bij deze kaars is ook een passende cadeauverpakking verkrijgbaar.


De kaars is 19cm breed en 9cm hoog en heeft branduren en is gegoten in een mooi glas. Alle kaarsen zijn op basis van sojawax en essentiële geurolie, beter voor uw gezondheid en beter voor uw interieur. De natuurlijke geur van amber, vetiver en musk voor een gezellige avond bij een knus haardvuur. Hou jij ook van lekkere geuren voor je huis?


Het unieke houten lont maakt een zacht knapperend openhaard geluid. Snuffel maar eens in onze heerlijke assortiment. Fireside (Krb) Naše slavná vůně přináší harmonii ambry, vetiveru a pižma, které nejlépe vystihují atmosféru útulného večera u hořícího krbu. Rijke geuren gecombineerd met een mooie vlam en een lichte knispering in een traanvormige Ellipse kaars. Geurbeleving: knus en landelijk?


New PlusWick design will burn faster, throw the fragrance further, and burn clean all the way to the edges. Top note italiaanse bergamot, appelschilMiddle note gouden amber, zwarte eikBase note. Brand de kaars altijd tot dat de volledig bovenlaag van de kaars is gesmolten.


De geur van warm, knapperend houtvuur! CANDELE CON STOPPINO IN LEGNO. De Fireside is ook leverbaar in verschillende modellen geurkaarsen.


Bestel deze heerlijke geurkaarsen vandaag nog en geniet van die heerlijke geuren! De kaars is 7cm breed en 8cm hoog en heeft branduren en is gegoten in een mooi glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts