woensdag 22 april 2020

Uniprimer

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Wijzonol Uniprimer prijzen vergelijken. Voor gebruik goed doorroeren en indien gewenst met maximaal water verdunnen.


Sneldrogende, corrosiewerende universele primer op basis van alkydhars. Lees de volledige productomschrijving.

Scanofloor Uniprimer is een transparante 2-componenten epoxy primer (hechtprimer) voor binnen en buiten. De primer is bedoeld voor behandeling op metaal en kunststof. Dit product is universeel toepasbaar, zowel binnen als buiten op staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse harde kunststoffen. Op zink geen alkydharslak toepassen. Buiten en binnen toe te passen.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Een sneldrogende roestwerende primer voor binnen en buiten. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Vullende roestwerende primer voor ondergronden, zoals staal,. Ook toepasbaar als weekmakerbestendige stofbinder voor deze vloeren. Op werkdagen voor 21:00u bestel.


SCANOFLOOR UNIPRIMER kan worden afgewerkt met alle typen dekkende vloerproducten van NORWAY COATINGS. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Glidden Aqua Uniprimer is een watergedragen primer op basis van acrylaatdispersie met een snelle droging en goede dekking. Wij verkopen aan schilders en particulieren tegen de laagste prijs. Veveo Celsor Aqua Uniprimer is een Universele Primer voor binnen en buiten.


Na uur overschilderbaar met watergedragen verf, uitstekende hechting en goede dekking. Met deze zoekopdracht zoekt u alleen in het productassortiment. Universele, watergedragen primer op basis van acrylaat voor binnen en buiten. Aqua UniPrimer kan volgens het ColorExpress-systeem op kleur gebracht worden.


Het wordt toegepast als impregneermiddel voor zuigende betonvloeren, anhydriet- en cementdekvloeren en als hechtlaag voor vloerencoatings. Een van de meest gebruikte primers in totale coatingsystemen. Het uitgebreide assortiment van GevelNet bestaat uit de merken: ModiWoo SmartSide, Profort, Ki-Kern, Shera, UniPrime en Jumbo.


Bij toepassing van minder dekkende kleuren, zoals roo oranje en geel, verdient het aanbeveling om een grondlaag aan te brengen in een op de eindkleur afgestemde grondkleur, conform het Caparol-Grondkleursysteem.

U weet dat er veel verschil kan zitten tussen vloeren door de oorspronkelijke aanleg, het gebruik en de leeftijd. Inwerking van vocht en chemicaliën, scheuren door belasting en andere beschadigingen kunnen een vloer poreus maken. Oplosmiddelvrije universele dispersievoorstrijk.


Voor het voorbehandelen van absorberende,. UZIN-PE 3Plus uniprimer kg. Global Paint Uniprimer liter lichte kleur. U zoekt Uniprime Boeidelen 18mm? Sleiderink is Groothandel in Boeidelen!


Neem contact op met onze productspecialist of bestel Uniprime boeidelen 18mm direct in de. Speciaal ontwikkeld voor het afdichten van UniPrime schilderklaar multiplex. Daarnaast is UniPrime Randsealer zeer geschikt voor alle andere soorten plaatmaterialen. Informatie over Scanofloor Vloerverf Uniprimer.


Deze hechtprimer is geschikt voor het verven en voorbehandelen van o. Hempel Uni-primer is een snel drogende, een-component primer op basis van gemodificeerde epoxy-esters met zinkfosfaat als roestwerend pigment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts