maandag 20 april 2020

Veneziani guardia antifouling

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Sparen Sie Geld auf GigaGünstig! Antifouling auf Vergleich. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze koperhoudende antifouling tegen zware aangroei in zoet en zout water, is geschikt voor schepen met snelheden tot knopen.


Veneziani guardia antifouling

De antifouling is verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, lichtblauw, rood en off white. Off White antifouling liter 9- euro incl btw. Zwarte antifouling liter 9- euro incl btw. Donkerblauwe antifouling liter 14- euro incl btw.


Roodbruine antifouling liter 14- euro incl btw. Lichtblauwe antifouling liter 14- euro incl btw. Extra langzaam zelfslijpende antifouling met speciale biociden op basis van koper, met een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met vorige conventionele antifoulings. Scirocco NL ( Guardia Cupron Plus) koperhoudende antifouling. Veneziani Cupron plus is een antifouling die door zijn unieke samenstelling geschikt is voor zowel zeilboten als sneller varende motorboten.


Veneziani guardia Heeft de eigenschappen van een harde antifouling en de voordelen van een zelfslijpende antifouling. Deze antifouling is geschikt voor vaargebieden met gemiddelde tot zware aangroei. Superieure antifouling : voor én zoet én zout én brak water! International is met name sterk met producten als Primocon (primer voor het onderwaterschip en onder de waterlijn), antifouling en de Super Gloss (bootverf voor boven water). Speciaal voor de professionele markt komt leverancier Boero met de scherpgeprijsde Veneziani Guardia antifouling.


Tevens een nieuw product is Boero Fresh Water. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Koperhoudende aangroeiwerende verf met hardematrix en vrij van organische tinverbindingen, op basis van. Dieses wird allmählich an das Wasser abgegeben und erzeugt so einen Film um den Rumpf, der den Bewuchs verhindert.


Veneziani guardia antifouling

Damit dieser Effekt erhalten bleibt, sind die meisten Produkte jährlich zu erneuern. VAN MAART TOT SEPTEMBER, ZIJN ONZE OPENINGSTIJDEN: Maandag mei tweede pinksterdag gesloten Dinsdag van 9. Dauerhaftes, hydrophiles, erodierendes Spitzenantifouling mit Zusatz von reinen Kohlenstoffteilchen. Aanrader van deze week is de Veneziani Guardia Black 5L.


Het is een extra langzaam zelf slijpende antifouling met speciale biociden op basis van koper, met een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met de andere conventionele antifoulings. Als het voorjaar zich aandient lopen de planken in de winkels weer vol met blikken antifouling en onderwaterverven van vele gerenommeerde merken. En vergeleken met het aanbrengen van een (nieuwe) laag antifouling is het schoonmaken van. Enige tijd is koperhoudende antifouling verboden geweest. Beste Zeilers, Ik ben op zoek naar een witte, harde, koperhoudende antifouling.


Enkele winkels afgegaan maar ik begreep dat de. Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie. Bij voldoende laagdikte kan deze antifouling tot seizoenen mee!


Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Zeer sterke zelfslijpende antifouling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts