vrijdag 10 april 2020

Vitrage ouderwets

Bestel je vitrage nu eenvoudig online of maak een afspraak voor gratis inmeten. Voordelig en snel in huis! Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Valletjes zijn een mooie manier om wat meer privacy te creeeren in je huis. Deze vitrage is geschikt voor een breed scala aan locaties zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren, etc. Het zal u helpen om privacy te krijgen, terwijl het natuurlijk licht de kamer binnenlaat. Een buitengewoon mooie vitrage met fraaie borduursels en tunnelkoord.


Men ziet dat vitrage weer helemaal trendy is – volgens ons zijn ze echter nooit uit de mode geweest. Dit exemplaar van katoen en linnen is bijzonder mooi, niet in de laatste plaats door de fijne transparantie van de stof.

Inbetween klinkt een stuk hipper. Toch zit er soms weinig verschil in de soort transparante stof. Wie denkt aan een vitrage ziet misschien nog wel de ouderwetse vitrage voor zich die bij oma voor het raam hing.


Het product heeft echter een flinke moderne. Ze hangen best een stuk van de ramen af zodat er eventueel nog vitrage tussen kon, en ook zodat ze de radiatoren niet raken. Omdat ik niet zeker weet hoeveel de overburen overdag kunnen zien, en ik merk dat ik mijn gedrag daarop aanpas (vooral nu ik verkering heb ) wil ik toch misschien vitrage. Het ouderwetse spiraaldraad ( en benodigdheden) hier per meter of per doos van meter te bestellen.


Sorteer op Populariteit Laagste prijs Hoogste prijs A - Z Z - A Nieuw - Oud Oud - Nieuw Laagste prijs! Er komt immers vrijwel altijd een overgordijn overheen te hangen. Soms heeft vitrage een patroon. Dat kan op het materiaal geprint of geborduurd zijn, andere keren is het in het materiaal geweven.


Dat wordt dan een jacquard vitrage genoemd. Het kan voordelig bij Kwantum! Vitrage gordijnen op maat laten maken?


Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken.

Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels. Ook bochten en uitschuifbare gordijnrails. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. De naam vitrage is enigszins ouderwets , maar bij de Tapijtschuur Wageningen kunt u zien, dat vitrage tegenwoordig uiterst modern kan zijn.


Tegenwoordig zijn vitrages in vele kleuren en designs te verkrijgen. Zelfs met ingeweven patroon. Precies passend bij je interieur en bij je overgordijnen. Al onze gordijnen maken wij op maat. Wij komen bij je thuis om exact op te meten hoe hoog, breed en in welke plooi de vitrages moeten hangen.


Gordijnen zijn de perfecte oplossing, en ook een gemakkelijke manier om je huis snel een nieuwe uitstraling te geven. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden?


Dat klinkt ook wel als een goede oplossing. Hoe is dat als totaal beeld? Staat het mooi vitrage onder je glas in lood? Ik heb trouwens ook nog aan duette gedacht. Maar kun je wel vanaf de onderkant van het raam tot halverwege laten lopen zodat je geen inkijk hebt maar wel licht in de kamer.


Gordijnen zijn een optie maar meestal open en behoorlijk aanwezig. Ouderwets gordijntje, valletje. Zelf vind ik plissee gordijnen wel een oplossing maar vindt vriendlief te strak. Hij denkt aan vitrage maar dat vind ik weer zo jammer van het uitzicht en -volgens mij- hou je die inkijk.


Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare. Op zoek naar brocante gordijnen en linnengoed? De Brocanterette heeft duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die bij jouw interieur passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts