vrijdag 3 april 2020

Waterzak met kraantje

Top Angebote hier bei GigaGünstig! Op zoek naar een waterzak? Waterzakken bestel je eenvoudig online bij Bever. Met winkels in Nederland is Bever altijd dichtbij! De Base Camp Pro waterzak van Katadyn heeft een keramische druppelfilter die uitermate geschikt is voor groepen, basiskampen en hutten.


Waterzak met kraantje

Vul de zak met water en de zwaartekracht regelt de rest. Een jerrycan met kraantje. Het waterfilter is geschikt voor helder tot extreem vuil. Voorzien van een sterke wanden, een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje voor tapmogelijkheden. De sapcontainer heeft een inhoud van L. De drankdispenser met kraantje is geschikt voor glazen met een maximale hoogte van 1cm.


De cilinder in het midden kan worden gevuld met ijsblokjes om de drankjes t. Als het product gevuld is met water, is het erg zwaar te verplaatsen. Het is niet handig om de waterzak te vullen op de plaats waar ook het water uit komt. Beter zou het zijn aan de bovenkant, er kan dan meer water in (helaas dan wel nog zwaarder). Eda Jerrycan met Kraan - Liter €27.


Waterzak met kraantje

Waterkan-Jerrycan Liter Met Kraan €13. Als hij leeg is zakt hij in elkaar waardoor hij weinig opbergruimte nodig heeft. Tijdens het vullen zet hij uit en is hij net wat beter te hanteren dan een waterzak. Dankzij de vulopening met schroefdop kun je hem eenvoudig vullen.


Kraantje voor het afsluiten van een opslagtank. Indien u ook een opslagtank wilt bestellen wordt het kraantje al standaard meegeleverd. Koop boerenslim in bij Amacoo. Opvouwbare jerrycan met een inhoud van liter is voorzien van een handig aftapkraantje. Deze waterzak is ideaal voor op de camping of voor onderweg.


Ideaal om mee te nemen onderweg of voor gebruik op de camping. Na gebruik kan de waterzak compact worden opgevouwen en opgeborgen. Aan de onderkant bevindt zich een tapkraantje en aan de bovenkant een stevige handgreep om de waterzak te dragen.


Gelukkig ben je dan bij Kampeerwereld Hendriks aan het juiste adres, wij hebben namelijk een ruim assortiment waterzakken en jerrycans. We hebben diverse soorten jerrycans met verschillende inhouden wat liter betreft. Maar ook hebben we ze met tuit of al met een handig kraantje er op. L kunststof jerrycan met tap kraantje voor water en andere levensmiddelen.


Gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit food grade HDPE. Het kraantje heeft een uitloop van mm waarmee u ongeveer 2L per minuut kunt aftappen (getest met water). Op het kraantje kan indien gewenst makkelijk een slang aangesloten worden. Zelf je eigen drinken schenken zo vaak als je maar wilt ( en het is gewoon water ). Toen Deon dat eenmaal door ha had hij ‘opeens’ zoveel dorst! Afmetingen (LxBxH): 23x23x24cm.


Een waterzak plaatsen is goedkoper dan het ingraven van een regenwatertank. Omdat het water gratis is, kunt u met een waterzak voor regenwateropvang uw drinkwaterfactuur fors verlagen. Zo verdient u de investering in het systeem snel terug.


Tevens bewijst u het milieu en de leefbaarheid van onze planeet een dienst met een regenwatersysteem. Info over waterkan met kraantje. Resultaten van zoekmachines! Een stevige en opvouwbare waterzak van Reliance.


Ideaal voor onderweg of voor gebruik op de camping. Deze zak heeft een inhoud van liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts