maandag 13 april 2015

Aluminium luxaflex praxis

Koop aluminium jaloezieën in onze webshop. Aluminium Jaloezie op maat kopen? Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.


Aluminium luxaflex praxis

In diverse kleuren leverbaar. De voordeligste Jaloezieën op maat gemaakt. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! In de winkels van Praxis en online vind je allerlei soorten en maten jaloezieën, zowel houten jaloezieën als van aluminium.


Raamdecoratie heeft naast een praktische ook een esthetische functie. Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Indien u standaard maten zoekt en geen maatwerk vereist is zijn jaloezieen praxis een prima optie, echter indien u op maat gemaakte aluminium jaloezieen wil bestellen dan zijn wij het voordelige alternatief voor de bouwmarkt.


Binnen tot werkdagen bij u thuis afgeleverd. Ook gebruiken we een dikkere kleurcoating (micron) dan goedkopere merken (micron). Deze jaloezieën werken goed in ruimtes waar meer houtelementen te vinden zijn, en elkaar zo versterken.


De kunststof jaloezie en aluminium jaloezie worden juist meer gebruikt in de badkamer. De witte jaloezie van Decomode is 1centimeter breed bij 1centimeter lang en de latten zijn millimeter breed. Bij Praxis krijg je jaar garantie op de Decomode jaloezieën. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk houten jaloezieën op maat kopen.


Aluminium luxaflex praxis

Elke houten jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Praxis heeft namelijk vaak een houten jaloezie aanbieding en speciale acties. Elke raamdecoratie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Prijsklasse van de aluminium jaloezieen bevat een divers aanbod aan lamellen, zo kunt u kiezen voor geborstelde lamellen of lamellen met een patroon.


Met behulp van een tuimelstang bepaalt u de lichtinval van de jaloezieen door de lamellen open of dicht te draaien. U bepaalt hier niet alleen de lichtinval mee, maar ook hoeveel zicht er van buiten naar binnen is. Een uniek model aluminium jaloezie in ons assortiment is de 50mm Retro. Op zoek naar jaloezieën op maat?


De kleuren in prijsklasse zijn heel divers, zo kunt u kiezen uit de kleuren blauw, creme en groen. Deze is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft ronde zijkanten. Om te beginnen geeft u de afmetingen op in millimeters nauwkeurig.


Vervolgens heeft u de keuze uit tal van mogelijkheden, waaronder de kleur van de lamellen en een groot aantal bedieningsopties. De 25mm versie heeft een smalle lamel waardoor er veel lamellen te zien zijn in vergelijking met bijvoorbeeld een 50mm aluminium jaloezie. Hierdoor zijn aluminium jaloezieën een voorkeur voor velen. Het schoonmaken is vrij gemakkelijk omdat de delen eenvoudig meeveren met jouw beweging.


Aluminium luxaflex praxis

Het monteren is ook geen probleem. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts