dinsdag 21 april 2015

Cando plinten bevestigen

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Vind cando plinten het nu op Kensaq. Creëer eenvoudig een eigen stijl met de doe-het-zelf producten van CanDo. Decoratieve plinten CanDo levert decoratieve plinten in diverse stijlen: van klassiek tot modern, van romantisch tot strak. Plinten tegen de laagste prijzen.


De plinten zijn leverbaar in verschillende hoogte- en diktematen.

Het merk CanDo vertel je dit graag middels hun handige instructievideo. CanDo heeft altijd een plint passende bij je vloer en interieurstijl! Daarnaasst heeft CanDo zowel standaard plinten als decoratieve plinten in het assortiment.


Denk bijvoorbeeld aan moderne plinten , klassieke plinten of romantische plinten. Met de decoratieve plinten van CanDo maak je van je vloer een echte blikvanger. Maak je vloer helemaal af door het plaatsen van CanDo plinten. Deze film geeft precies aan hoe je CanDo decoratieve plinten plaatst. Leg de plint in de verstekbak of klem de plint in uw verstekzaag.


De hoek is altijd graden, om de twee plinten een hoek van graden te laten maken.

Kortom, plinten plaats je eenvoudig zelf! Deze bak is teven voorzien van een deksel dat gebruikt kan worden ter ondersteuning van de plinten als er gezaagd wordt. Met dit clipsysteem kan je plinten onzichtbaar bevestigen en zijn de plinten ook demontabel.


Met set bevestig je plinten van 2cm. Inhoud: - 25x plintclip type de oranje clips. Tot slot kun je plinten bevestigen met een kliksysteem. Bij dit systeem moet je verschillende clips tegen de muur bevestigen. Onze wit gegrond massief houten plinten zijn in lagen opgebouw waardoor werking minimaal is.


Daarom kunt u als deze plinten ook met Flextack plintenlijm bevestigen. Afwerklijsten, ook wel deklijsten genoem worden bevestigd met mm brads. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online! Cando biedt een uitgebreid assortiment aan plinten met clipbevestiging waarmee u eenvoudig een eigen sfeer creëert.


De Cando plinten zijn gemakkelijk te plaatsen en passen in vrijwel ieder interieur. Neemt u eens een kijkje in ons assortiment Cando plinten ! Met de plinten van GAMMA werk je jouw vloer helemaal netjes af. Een plint beschermt namelijk de uiteinden van zowel de vloer als de wand.


Iedere plint heeft zo zijn eigen functie en uiterlijk en is beschikbaar in allerlei en hoogtes.

Deze manier van het bevestigen van plinten is het meest snelle en eenvoudige. Welke keuze je hebt, is vaak ook afhankelijk van het type plint je gekozen. Kortom het bevestigen van overzetplinten is een heel eenvoudig proces. Om plinten te bevestigen heb je eigenlijk weinig gereedschap nodig.


Uiteraard dien je wel de plinten en de bijhorende lijm bij de hand te hebben wanneer je gaat beginnen. Bij het plaatsen van deze plinten moet je heel nauwkeurig werken, zorg voor een goede afkortzaag met scherp blad. Begin met het onder verstek zagen van een binnenhoek. Breng een montage kit met hoge aanvangskracht aan op de achterzijde van de plint.


Plaats de plint tegen de wand en druk deze goed aan. Zorg ervoor dat hij blijft zitten. De artikel heeft betrekking op het aanbrengen van onze MDF plinten en massief houten plinten. Lijmen: Indien de plint op een vloer geplaatst wordt, kan er volstaan worden met het alleen lijmen van de plinten. Praxis heeft bijvoorbeeld plakplinten of decoratieve plinten met verschillende designs.


Je kunt kiezen uit veel soorten en maten plinten. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts