dinsdag 28 april 2015

Verduisterende gordijnen kwantum

Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld. Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online! Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk. Ontdek ons assortiment verduisterende gordijnen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens.


Mooie gordijnen en raamdecoratie zorgen voor extra sfeer in huis. Kwantum biedt voor iedere woonwens gordijnen en raamdecoratie zoals rolgordijnen, lamellen, roljaloezieën, plisségordijnen en jaloezieën. De beste keuze zijn lange gordijnen (tot de vloer).


Zo houd je al het licht buiten. Bovendien zijn verduisteringsgordijnen vaak gemaakt van zwaardere stof, wat mooier oogt op een groot oppervlak.

Het gordijn is uitgevoerd in een gebroken witte kleur en geeft daardoor rust en licht aan de ruimte. Deze gordijnen hangen mooi in de huiskamer, slaapkamer of kinderkamer! Naast normale gordijnen heeft onze website ook verduisterende gordijnen en velours gordijnen.


Soorten raamdecoratie U kunt natuurlijk kiezen voor gordijnen die in harmonie zijn met wanden en vloerbekleding of juist in contrast hiermee. Op zoek naar verduisterende gordijnen ? Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen.


Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je. Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag. Bij Kwantum bestel je altijd goedkope raamdecoratie op maat.


Ook voor gordijnen geldt: Kwantum , daar woon je beter van! Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor je aan de slag. Van jaloezieën op maat tot aan rolgordijnen op maat: je vindt het allemaal bij Kwantum. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Lees alles over gordijnen , van de verschillende soorten gordijnen tot het onderhoud. Zo kies je altijd de gordijnen die bij jouw wensen passen.

Deze verduisterende gordijnen met dubbele laag geven privacy en blokkeren inkomend licht. De gordijnen hebben een eenvoudig maar tijdloos ontwerp. Ze zijn perfect voor thuis en op kantoor. Ze kunnen eenvoudig worden geplaatst, en je kunt ze open houden met de meegeleverde koorden. De achterste laag van het gordijn is gemaakt van gecoat poly.


Ook het felle daglicht dat door je ramen naar binnen schijnt, maak je wat zachter door te kiezen voor fijne gordijnstoffen. Met gordijnen breng je rust en warmte in je huis. Zoek je een mooi én makkelijk gordijn dat past bij jouw smaak?


Leen Bakker heeft een ruime keuze mooie en betaalbare kant en klaar gordijnen direct uit voorraad leverbaar. Goedkope verduisterende en duo rolgordijnen, o. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar.


Gordijnen en overgordijnen. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts