woensdag 29 april 2015

Ipad ophangen in auto

Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Vind i pad het nu op Kensaq.


Wil je je iPad ophangen aan de muur, of achter in de auto ? We kennen Vogels vooral van de hoogwaardige beugels om allerlei elektronica zoals televisies en luidsprekers te bevestigen.

Als je op vakantie gaat met kinderen kan het soms moeilijk zijn om ze rustig te houden. Vooral als je met de auto gaat. Niet alle kinderen houden ervan om voor een lange tijd stil te zitten. Zij willen het liefst bewegen of iets leuks doen.


Pad houder auto online bestellen. Pad beugels voor in de auto zijn er in verschillende types, er is bijvoorbeeld een Ipad steun die kan worden bevestigd aan de hoofdsteun. Dan kunnen de passagiers achterin de auto een lekker filmpje kijken tijdens een lange rit.


Het andere type Ipad steun kan worden bevestig op het dashboard van de auto.

Bekijk ons grote assortiment ipads van vele merken. Zonnekappen van alle merken! Voor de laagste prijs op Beslist. Het Tournez iPad mounting system wordt geleverd door The Joy Factory.


Zij leveren verschillende houders en hebben ook houders voor aan het bureau of voor in de auto aan de hoofdsteun. De houder voor onder een keukenkastje kost $12en versturen naar Nederland kost minimaal nog eens $4(de goedkoopste verzendoptie). Het touchscreen van je iPad biedt onderweg in de auto veel gebruiksgemak. Je hoeft tenslotte niet naar een minuscuul scherm te staren om informatie op te vragen. Een voorwaarde is dat je de iPad een goede plek op het dashboard geeft en de juiste apps installeert.


We helpen je een handje op weg. Het Amerikaanse merk InCarBite was één van de eerste makers van een bevestigingssysteem voor iPads in de auto. Het systeem bestaat uit een zeer nauwkeurig passende hoes voor elke iPad. In deze hoes zit zelfs een mogelijkheid om de iPad tijdens de autorit op te laden. Dat is echt alleen nodig wanneer de ipad niet na acht uur opgeladen kan worden.


Ik gebruik het originele stekkertje. Auto aansluiting werkt wel!

Kies uit een ruim aanbod standaarden en steunen om je iPad op z’n plaats te houden. Bestel online voor gratis snelle bezorging. Je hangt je iPad met de PadTab aan de wan op de deur, op de koelkast of waar dan ook.


Zonder spijkers, schroeven of gereedschap. Plaats eenvoudig de doorzichtige WallTab op het oppervlak waar je je tablet wilt ophangen. Achterop je iPad of andere tablet bevestig je de PadTab waarmee je je tablet in de WallTab haakt. Als uw auto draadloze CarPlay ondersteunt, houdt u de stembedieningsknop op het stuur ingedrukt om CarPlay te configureren.


Of u zet de auto in de draadloze of Bluetooth-koppelingsmodus. Ik vond wel ergens dat iemand vermoedde dat een ipad niet past. Nu kan je uiteraard custom made hoofdsteunen nemen maar die moeten qua mat wel in verhouding zijn met de stoelen vind ik anders is het geen gezicht.


Ik wil geen hoofdsteunen die breer zijn dan de stoel. En voor voorin lijkt het me wel mooi als de ipad uit het dashboard omhoog komt. De MagBak wil een compacter alternatief bieden op een vrij simpele wijze: je hoeft voor het gebruik van deze houder alleen maar twee magneten op je iPad te plakken. We laten je zien voor welk type je het best kunt gaan. Kies hieronder jouw tablet van het merk Apple iPad.


Weet je niet zeker welke tablet je hebt, of staat jouw tablet er niet bij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts