maandag 20 april 2015

Brocante fotolijstjes

Uw Product is Altijd op Voorraad! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Bekijk ons unieke assortiment fotolijsten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Voor een sfeervolle fotohoek in uw kamer. Brocante fotolijstje crème rechthoekig met roosjes.


Een brocant fotolijstje in crème, rechthoekig met roosjes. Leuke brocante fotolijstjes van de maat bij cm. Voor nog meer lijsten ,kijk even verder naar mijn advertenties.


Een hangend fotolijstje met bewerkte rand en een kwast onderaan.

Foto`s blijven toch altijd de manier om je huis persoonlijkheid te geven. Bovendien is het een bijzonder kado om te geven. Leuk dat je een kijkje komt nemen. Deze lijstjes staat meteen.


Ik ben Ayten, al jaren ben ik bezig met mijn hobby, brocante accessoires maken van oude of nieuwe producten. Ook maak ik diverse haakproducten. Van fotolijstjes tot sjaals, mutsen en. Lijst Prachtige mooie grote fotolijst met mooi zilver en stenen.


Wees er snel bij want de mooiste accessoires zijn vaak direct weg. Interieur inrichten met brocante , hoe doe je dat? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Mooie staande fotolijstje in barokstijl heeft een mat gouden look. Hij is geschikt voor het fotoformaat bij cm. Er kan gekozen worden voor een kristallen, houten, tortoise of edeltinnen fotolijst.


Stoer en Uniek is een webwinkel met een ruim assortiment aan landelijke, stoere en oude woonaccessoires en decoraties. Vandaag bestel morgen in huis!

Zwart-wit foto’s zijn perfect voor brocante fotolijstjes en zorgen voor een nostalgische en sfeervolle uitstraling. De fotolijstjes van Antiek Stijl Webwinkel zijn nieuw en dus stevig. We hebben een groot assortiment brocant serviesgoed van merken, zoals Societe Ceramique Maestricht, P. Regout, Bavaria en Boch la Louviere.


Ook voor spullen in vintage stijl en retro stijl kunt u hier terecht. Verder hebben we volop brocante woonaccessoires, zoals antieke fotolijstjes. Bij fonQ shop je fotolijsten in alle soorten en maten.


Van gouden fotolijst tot zwarte fotolijst. Geef je mooiste herinneringen een plekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts