donderdag 12 november 2020

Xenos breda woonboulevard

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak.


Xenos breda woonboulevard

Zoek naar woonboulevard breda op de nieuwe KensaQ. Hier kan je naar hartenlust winkelen, want wij zijn maar liefst 3dagen per jaar geopend. Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze 1winkels of shop online. Vind alle telefoonnummers, openingstijden en adressen van Xenos -winkels in Breda en krijg de beste aanbiedingen.


Breda Kruisvoort is in Breda gevestigd aan de Kruisvoort. Graag tot ziens in onze winkels. Topwaliteit meubelen voor de Laagste prijs. Al jaar de laagste prijs van Nederland. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Behalve Xenos breda zijn er nog meer Xenos filialen in Nederland zie Xenos Winkels. Voor alle winkels in breda zie Winkels breda of bekijk meer Warenhuizen in Nederland.


De bovenstaande afstanden zijn in kilometers en hemelsbreed gemeten. Ook in het winkelcentrum naast de NAC-stadion neemt interieurwinkel Casa het stokje over van de goeie ouwe Xenos. Dan hebben we helaas vervelend nieuws: de drie winkels in Breda verdwijnen en worden overgenomen door interieurwinkel Casa. De interieurwinkelketen van Ab Blokker neemt in totaal op zo’n 1locaties de plek in van Xenos , laat Retailnieuws weten. Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht.


Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn. Thuislevering van meubels, verlichting en interieurtextiel Gratis afhaling in winkel via ClickCollect. Breda Woonboulevard : CASA-winkel in je buurt.


Koopzondag woonboulevard Breda. Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Breda te Breda die de aankomende periode een koopzondag hebben. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden. Vind openingstijden en zakelijke sluitingstijden van Xenos filialen in Breda en andere contactgegevens zoals adres, telefoonnummer, website en interactieve route. De Xenos is een winkel met allerlei spulletjes, zoals kaarsen, fotolijsten en pannen om je huis op te leuken en praktischer te maken.


Je vindt iedere week interessante aanbiedingen in de Xenos folder: één van de populairste folders op Tiendeo. Sinds deze week shop je alles voor bij Xenos in het centrum. Deze vestiging is de laatste in Breda die alles voor een prikkie verkoopt, en zal dus ook pas als laatste getransformeerd worden tot Casa. Je vindt de Hoogenboezem winkel in Breda op de Woonboulevard XL in Breda.


De opening van Casa in het centrum is op zaterdag juli. Deze woonboulevard is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. Kom je met het openbaar vervoer? Er rijden een aantal bussen vanaf het station van Breda die jij kunt nemen om onze winkel te bezoeken. De bussen 313en 3stoppen allemaal bij de halte Woonboulevard Breda.


Openingstijden Blokker Kruisvoort in Breda. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


De woonboulevard is goed bereikbaar per auto en u kunt gratis parkeren. De parkeerplaatsen zijn centraal gelegen, voor invaliden zijn speciale parkeerplaatsen gereserveerd. Vestigingsmanager de heer van Belzen en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Breda.


Xenos breda woonboulevard

Woonboulevard Breda biedt een groot aanbod aan winkels op het gebied van meubelen, elektronica, slaapkamers, keukens en badkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts