vrijdag 27 november 2020

Zitring

Voorkom zitproblem en pijnklachten. Kijk naar een geschikt stuitkussen. Comfortabel en ergonomisch. Aangenaam en drukvrij zitten. Verkrijgbaar als opblaasbaar kussen of van traagschuim.


Zitring

Verlicht drukpijn bij het zitten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zitring en Rugkussen kopen bij MediPreventie.


Dit comfortabele donut kussen is geschikt voor iedereen die problemen heeft met zitten. Deze zachte zitring wordt compleet geleverd inclusief wasbare hoes, overtrek. Dit anti decubitus kussen is gemaakt van traagschuim waardoor je zeer comfortabel op dit donutkussen zit.


Aidapt - zitring - aambeienkussen - inclusief pompje - ⌀ cm. Dit opblaasbare kussen verlicht de druk tijdens het zitten. Ontzie de stuit, aambeien of belasting van de rug. De Sissel zitring is vervaardigd uit vormvast polyurethaanschuim. Daardoor is de zitring niet ontvlambaar, hypoallergeen en CFK-vrij en dus milieuvriendelijk.


Inclusief katoenen badstof overtrek. Aambeien zijn uitgezakte zwellichamen, bestaande uit weefsels en bloedvaten, nabij de anus. Zwellichamen zorgen ervoor dat de anus lucht- en lekdicht wordt afgesloten. Een aambei kan jeuk, pijn of een branderig gevoel veroorzaken.


Een zitring kussen is een fijne oplossing bij problemen bij het zitten door bijvoorbeeld aambeien. De zitring is met een doek en warm water te reinigen. Dit kussen zorgt ervoor dat u comfortabel en pijnvrij kunt zitten.


In het geval van problemen rond het stuitje ofwel stuitklachten dan kunnen we een stuitkussen adviseren. De KUBIVENT zitring helpt bij de benahdeling van decubiti of bij problemen bij het zitten. Door de bijzondere structuur kan de zitring ook op toiletten, toiletstoelen en toiletverhogers gebruikt worden.


Er zijn verschillende ringkussens, oftewel zitring , om op te zitten. De ringkussens kunnen verlichting bieden bij aambeien, hechtingen na een bevalling en aandoeningen of pijn aan de stuit. Er is keuze uit een ringkussen van visco-elastisch schuim en polyurethaan foam. Deze twee varianten zijn druk verlagend. Deze zitring is gemaakt van visco elastisch memory foam welke comfort en drukontlasting biedt.


Door het speciale memory foam is dit ringkussen geschikt voor langer gebruik als een normale opblaasbare zitring. Maximaal gebruikersgewicht: 120kg. Speciale prijs € 2Normale prijs € 395. De Medicura Zorgwinkel is een thuiszorgwinkel voor het lenen, huren en kopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen.


Zitring

Met deze zitring , dit donut kussen kunt. Voor de hersteltijd na de FtM of MtF genitale chirurgie. Om druk op de genitaliën te voorkomen. Wordt geleverd met een handig pompje. Foam zitring kussen met uitsparing.


Zachte zitring voor aangenaam zitten zonder pijn of irritatie. Het zitkussen U Shape is ideaal om comfortabel te zitten na een operatie, bevalling of pijn aan het stuitje. De hoes is wasbaar in de wasmachine.


Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts