woensdag 11 november 2020

Wespenvanger glas

De grootste collectie wespenvangers hier! Wespenvangers voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou. Alle merken voor de laagste prijs.

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Bestel uw Kampeerartikelen op Obelink. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Eenmaal via de onderzijde in het reservoir gekomen kan de wesp er niet meer uit. Decoratief model voor op het terras of binnen. Vul de wespenvanger met een bodempje limonadesiroop, bier of in wat water opgeloste jam.


Doe er een drupje afwasmiddel bij.

Zet of hang de wespenval uit de buurt van je zitplek. Het zoet lokt wespen in de fles. Door het afwasmiddel kunnen ze niet meer uit de vloeistof. Maak de val regelmatig schoon. Inhoud met wespen kan op de composthoop.


Vang met behulp van deze wespenvanger ongewenste wespen en u kent weer genieten het heerlijke zomerweerteje. Let op: u ontvangt willekeurig een beschikbare kleur, het is helaas niet mogelijk om van tevoren aan te geven welke kleur u wenst te ontvangen. Dit product zit niet meer in het assortiment van onze toeleveranciers. Bekijk gelijkaardige producten.


Verzending op eigen risico! Houdt wespen weg van het terras zodat je rustig kunt genieten van een hapje en drankje. Met deze wespenpot vang je eenvoudig grote aantallen wespen. Ook voor in huis zijn verschillende mogelijkheden om wespen en vliegen te vangen. Er zijn diverse soorten wespenvangers te koop in de winkel, maar zelf maken is het goedkoopst.


Het enige dat je nodig hebt zijn een plastic fles en een schaar. Ik heb de wespenvanger geprobeerd op advies van oma maar, de dieren van tegewoordig zijn slimmer dan uit de tijd van oma. Ze komen er gewoon weer uit, maar dan met volle buik!

De oplossing was simpel: Voeg bij de cola ook eens wat spiritus. Ladderzat vallen ze dan wel in de cola en verdrinken. Een wespenvanger waar ze aan de onderkant uit kunnen kruipen is helemaal geen handige wespenvanger.


Ik maak altijd zelf een wespenvanger van een ouwe petfles. Fles in tweeën knippen, bovenkant omgekeerd in de onderkant proppen, eventueel touwtje eraan om hem op te hangen en dan gewone goedkope limonadesiroop erin. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


In deze wespenval plaatst u een lokmiddel. Grote glazen wespenvanger. Praktisch maar ook erg decoratief. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel.


Zo bestaan er wespenvangers van glas , ook wel design wespenvangers genoemd. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ook zijn er kunststof wespenvangers. Het voordeel van een kant-en-klare wespenvanger is dat je deze voor binnen en buiten kunt gebruiken.


Om een wespenvanger veilig te gebruiken moet je weten hoe een wespenval werkt. Sfeervolle wespenvanger met standaard en rieten wesp. Heb je last van wespen in de tuin?


Je kunt de wespen dan vangen met deze glazen wespenvanger. Deze vloeistof dient als voedsel voor de werksters. Als vrijwel alle larven volgroeid zijn, wordt het voedsel voor de werksters natuurlijk schaars. Ze gaan dan buiten het nest op zoek naar zoetigheid en kunnen dan in jouw tuin of in jouw woning terechtkomen. Natuurlijk ben je daar niet van gedien dus je zet een wespenvanger in.


Ze vangen met een glas en een ansichtkaart is ook een methode die we je niet aanraden. Met een van onze wespenvangers heb je eigenlijk geen omkijken naar het vangen van de wespen. Onze vangers zorgen ervoor dat dit gebeurt op de best mogelijke manier. Wil jij bij Vliegenvangersnl een wespenvanger kopen?


Kijk eens bij honing, jam, sauzen, groenten of mayonaise potjes in je supermarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts