donderdag 19 november 2020

Wit trespa

Wit trespa

In verschillende kleuren leverbaar. Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. Berken of ecoplex HPL voor de beste prijs! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies.


Een goedkoper alternatief is onze kwalitatief hoogwaardige HPL huismerk plaat, ook verkrijgbaar in wit. Aktie prijs hpl witte buiten gevelplaten 6mm en ook trespa hpl exterieur in wit nu voor werkelijk. Op dit moment leverbaar in kleuren. De maximale plaatafmeting is 3bij 1centimeter. Sample bestellen mogelijk.


HPL platen zijn gla oersterk en beschikbaar in vele kleuren en afwerkingen. Trespa schroeven Zuiver Wit. Gratis op maat gezaag snel geleverd. High Pressure Laminate (HPL) platen Wit op voorraad. Kies uw dikte en bestel een hele HPL plaat Wit tegen een enorm laag tarief!


Indien gewenst zagen wij deze HPL platen Wit gratis in stroken. Onze wit gladde platen vindt u hieronder. Daarnaast zijn we uw online partij voor. Deze zijn van het merk Abet. De HPL plaat is UV-bestendig, volledig weerbestendig en ondoordringbaar voor vocht.


Wilt u toch liever een kleur die dan direct als bijv. Dan is wellicht de betreffende RAL kleur doorslaggevend. De andere zijde is standaard wit. Onze huismerk platen van het merk Abet zijn aan beide zijden gekleurd. HPL Platen Kies uw gewenste maten en bestel online!


Wit trespa

Zeer geschikt als boeiborden. U hoeft nooit meer te schilderen. Wordt gebruikt als voetbal reclameborden. De platen zijn erg stijf en vlak en kunnen goed buiten gebruikt worden.


DIt is echter niet het geval. Zoekt u een goedkoper alternatief? Ook wanneer het zich in een vandalisme gevoelige omgeving bevindt, hoeft dit geen probleem te zijn. Belangrijk is om niet te hoge toeren te gebruiken, want dan kan de plaat smeulen en worden de randen ook niet netjes. Ook specialist in polycarbonaat U kunt bij ons voor uiteenlopende producten terecht.


Wit trespa

Zo verkopen wij ook polycarbonaat terrasoverkappingen compleet met bovenbouw en. Leveren doen wij binnen de uur. Enige aanbeveling in de Informatie dient enkel als algemene richtlijn voor goede praktijk. U vindt hier ons assortiment van huismerk HPL wit glad en HPL exterieur (kleur).


Het huismerk dat wij voeren betreft het merk Abet, en staat bekend als A-merk, en voldoet zodoende aan hoge kwaliteitseisen. Staat uw kleur, dikte of afmeting er niet tussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts