donderdag 25 februari 2021

Zonwering in overkapping

Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Welke overkapping je ook kiest, bij Ambiance kan je iedere terrasoverkapping uitrusten met diverse luxe opties zoals zonwering , verlichting, en zijwanden van doek of glas. Onze terrasoverkappingen zijn volledig modulair op te bouwen. Het meest efficiënt is de zonwering die niet op, maar onder de overkapping bevestigd wordt.


Hiervoor hebben wij een zonwering ontwikkeld welke tussen de dakliggers, onder de dakplaten, van onze terrasoverkapping hangt.

Hiermee hebben wij een zeer eenvoudig handmatig te bedienen zonweringssysteem ontwikkeld. Maak uw overkapping compleet. Wilt u uw overkapping uitbreiden met automatische zonwering ? Op de zonwering informatiepagina leest u meer over dit unieke systeem en vindt u tevens een informatie- en installatievideo. Kom ook eens langs in onze showroom voor een demonstratie van de overkapping zonwering en laat u adviseren door één van onze.


Wij werken uitsluitend met Nederlandse leveranciers, die staan voor kwaliteit en. De levertijd is afhankelijk van wel of geen maatwerk overkapping. Via onze online rekentool kunt u ook zelf bepalen wat een terrasoverkapping kost.


Terrasoverkappingen vallen in de categorie bijgebouwen en overkappingen.

Met een beetje overkapping is de onderzonwering al een flinke oppervlakte. Maar hoe groot het doek ook is, dankzij het uitgekiende systeem rolt de zonwering moeiteloos in en uit. Het doek staat altijd strak.


Ons uitgebreide assortiment zonwering Met zowel onze binnen- als onze buitenzonwering wordt het teveel aan zonlicht buiten gehouden. Naast het functionele karakter zijn ze ook erg decoratief. Je vindt bij ons altijd een vorm van zonwering die zowel bij de stijl van je woning als bij je persoonlijke smaak aansluit. Een overkapping in combinatie met zonwering is ideaal om dat dineetje in de zomerzon nog aangenamer te maken.


Als u een veranda heeft die vrijwel de hele dag in de zon staat, dan is bovendak zonwering wellicht een idee. Met bovendak zonwering zorgt u ervoor dat er geen broeikaseffect ontstaat in uw overkapping. Brustor B1pergola zonwering wordt geleverd met verticale palen en muur bevestigingen. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Wij zijn een organisatie die zorg draagt voor levering, montage, service en onderhoud van. De grondleggers van het bedrijf, Peter en Truus Schuurmans, hebben het bedrijf inmiddels overgedragen aan hun dochter Wendy en haar man Frank.


Vakkundige montage en service. Kom naar onze showroom in Heesch vlakbij Oss. De zonwering kan met verschillende kleuren ,materialen, patronen geheel naar uw wens geleverd worden. De bekendste vorm van een overkapping in de tuin is een aluminium constructie met daarop glazen dakplaten of polycarbonaat dakplaten.


Bij Ambiance ben je ervan verzekerd dat de overkapping én de beplating volledig op maat worden gemaakt.

Zo is het altijd aangenaam vertoeven in uw serre of onder uw overkapping. Zo zorgt u dus voor extra wooncomfort. Bovendien is een overkapping ook een mooie esthetische toevoeging aan het exterieur van uw woning.


Zonwering voor uw overkapping. Geheel passend bij uw smaak én de indeling van uw tuin of terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts