donderdag 11 februari 2021

Zuilen op maat

Op maat gemaakt - Zelf te plaatsen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen.

Altijd korting op je basisverzekering. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Naast de zuilen , sokkels, pilaren en kubussen op maat , maken we ook (receptie) balie op maat , tv kasten, zwevende planken, boekenkasten, toonbanken etcetera op maat. Ook voor aanpassingen en reparatie bent u bij ons op juiste adres. Verzending naar België € 10.


Zit uw ideale wens qua maat of kleur hier niet tussen, kijk dan eens bij onze andere basismodellen zuilen. Design zuilen en sokkels op maat voor decoratie en presentatie.

Van standaard tot uniek design bewerkt. Als mooie aankleding in huis en voor een perfecte uitstraling. U vindt in ons assortiment alle sokkels, pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels, plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat.


Bij zuilopmaat kunt u terecht met al uw wensen voor uw design zuilen en sokkels op maat voor decoratie of presentatie. Op de pagina “Sokkel op maat ” kunt u een aantal van de vele zuilen op maat die wij tot nu toe op maat gemaakt hebben. Sokkels kopen doet u bij desokkelmakerij.


Bekijk hier mijn zelfgemaakte zuilen en sokkels op maat , uniek als maatwerk zuil voor bijvoorbeeld kunstwerk of een mooi bloemstuk. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een zuil of sokkel op maat ? Neem dan vrijblijvend contact met mij op ! Voor onze decoratieve zuilen op maat en onze op maat gemaakte gecapitonneerde bedhoofden en -poefen hebben wij een apparte website. Bij VERSTEQ kunt u vensterbanken, sierlijsten en zuilen , in uiteenlopende afmetingen, op maat bestellen. Vensterbanken, sierlijsten en zuilen op maat kopen bij dé maatwerkspecialist van Veenendaal kan eenvoudig en snel, zowel voor particulieren als bedrijven. Nadat u de gewenste formaten doorgeeft zagen wij alle planken voor u op maat.


Wij vervaardigen de glazen sokkels van het extra heldere glas Optiwhite. Producten op een glazen sokkel lijken te zweven! Hierdoor heeft u geen groenige gloed of groene randen wat kenmerkend is voor glas.


Omdat Optiwhite extra helder glas is, creëert u met deze sokkel een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Naast platen hebben we ook massief houten panelen in ons assortiment. Laat het materiaal door ons op maat zagen in alle vormen die je maar wilt! En ga voor gemak door ook de afwerking door ons te laten doen. Dan ben je bij OPMAATZAGEN.


Gratis op maat gezaagd en eenvoudig laten thuisbezorgen! Wij kunnen vrijwel iedere gewenste MAAT en KLEUR zuil produceren. Vele aanbiedingen bij bol. Zuilen koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts