donderdag 18 februari 2021

Zwart betonplex

Verkrijgbaar in diverse soorten. Voor zowel Particulier als voor de Zakelijke markt. Bestellen al vanaf EURO. Vooral bij interieurbouwers zijn deze platen erg geliefd.


Betonplex zwart is een van de meest gekozen betonplex kleuren. Dit komt door de zeer fijne opbouw en de mooie vaste donkere kleur. Voorbeelden van toepassingen zijn: kasten, aanhangers, trailers, schappen en meer.


Zwart betonplex is verkrijgbaar in de dikte en 18mm. Eventuele kleurverschillen in het dekfineer zijn hierdoor niet zichtbaar. Door de fenolharsfilm is de plaat direct inzetbaar als decoratieve plaat. De zwarte kleur van deze betonplex platen draagt bij aan het veelzijdige gebruik van de platen.


Wij kunnen bovendien alle betonplex plaatmateriaal bij u bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen. Naast zwarte betonplaten kunt u ook uit andere kleuren zoals bruin, wit en groen betontriplex kiezen. Wij leveren glad en anti-slip betonplex altijd hoogwaardig verpakt bij u aan. De verpakkingskosten zitten bij de prijs inbegrepen.


Zwart berken betonplex , handig voor het maken van scheidingswanden of houten bakken. Dit kwalitatief erg goede berken is dubbelzijdig voorzien van een zwarte laag epoxy. Heeft u bekisting nodig voor het storten van beton? PontMeyer heeft het beste bouwmateriaal voor u! Daarom raden wij voor deze klus betonplex aan. Dit materiaal is onder meer uiterst geschikt voor het storten van beton.


Zwart betonplex

Omdat geen klus hetzelfde is, hebben wij een uitgebreid assortiment betonplex platen. Ben je op zoek naar een betonplex plaat met antislip? Met een speciaal aangebrachte toplaag zijn dit ideale platen om te gebruiken voor bijvoorbeeld aanhangwagens of vloeren. Koop dan je betonplex platen voordelig bij HORNBACH.


Sla groots in en laat je stapel met betonplex eenvoudig thuisbezorgen. Ook heeft Houthandelonline betonplex producten met een fenolharscoating in de kleuren lichtbruin, groen, zwart en wit. Fenholhars is een synthetische kunststof, wat wordt aangebracht op spaanplaten en multiplex platen.


Zwart betonplex

Berken betonplex zwart is opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. Beide zijden zijn voorzien van een 1grams zwarte fenolfilm. Door de zeer gelijkmatige opbouw van dunne berkenfineren is deze plaat vlak en zeer sterk.


Zo wordt het onder andere gebruikt als bekisting om beton in te storten, maar ook voor het maken van meubels of speeltoestellen is betonplex geschikt. Hoewel de toplaag van dit betonplex bestand is tegen water, zijn de kopse kanten dat niet. Toepassingen van betonplex. Daaraan dankt het zijn naam. Maar omdat de kunststof laag erg sterk en watervast is, kan het ook heel goed voor andere toepassingen worden gebruikt.


Zwart betonplex

De basis van dit zwarte betonplex is Russisch berken multiplex van niet tropisch loofhout. De platen zijn aan beide zijden voorzien van een zwarte filmlaag, ook wel phenolfilmlaag genoemd. Weet je welke betonplex afmetingen je nodig hebt voor je klus? Watervaste betonplex en andere platen bestel je bij GAMMA eenvoudig online, voor een vast laag bedrag snel bij je thuis bezorgd door onze leverancier. Natuurlijk is zelf afhalen in de bouwmarkt ook mogelijk.


Bij ons in ieder geval geen Chinees betonplexplaten waarvan u maar kort plezier beleeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts