donderdag 25 februari 2021

Zwemband met handgrepen

Kwaliteit voor de beste prijs! Ruim aanbod opblaasbare banden. Verzending vanaf €in uur. Kunststof kappen doppen voor kunststof verpakking. Alle handgrepen vind je op beslist.

Bestel simpel en snel kastonderdelen. Zwemband met handgrepen Ø 119cm koopt u voordelig bij de Zwembad gigant. Laagste prijs en zeer goede service. Op zoek naar een Intex band? Deze transparante zwemband met handgrepen heeft een opdruk met bloemen.


Bekijk hier meer dan zwembanden. De transparante band met sterren heeft een diameter van centimeter en is verkrijgbaar in de kleuren paars, roze en blauw. Deze zwemband staat garant voor uren dobberplezier!

De zwemband is voorzien van handgrepen. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. INTEX TRANSPARANTE ZWEMBAND - Jungle. Deze opblaasbare zwemband is transparant en is uitgerust met handgrepen ! Door het grote formaat kan deze band door zowel kinderen als volwassenen gebruikt worden!


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! De Intex Hi-Gloss zwemband zorgt voor veel. Aanbiedingsprijs € Normale prijs € 95. Toevoegen om te vergelijken. Paarse zwemband met sterrenmotief.


Deze band heeft een diameter van centimeter en voorzien van handgrepen. Met deze band kan men uren dobberen. De grootste collectie handgrepen online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. De Mega Pool schuurpad helpt je met het kuisen van de waterlijn.


Dankzij de handgreep is deze spons makkelijk in gebruik en gaat ze langer mee. Deze grote zwemring met sterren is verkrijgbaar in drie hippe kleuren.

Je kunt kiezen uit een blauwe, paarse of een trendy roze grote zwemring. Ook is deze zwemring met sterren erg leuk voor op de camping! Deze duurzame zwemband met handvaten kan wel tegen een stootje.


Deze camouflage zwemband heeft een hoofdsteun, een drankhouder en twee handgrepen ! De diameter van deze opblaasbare jongens zwemband. Opblaasbare grote zwemring voor kinderen met krokodil. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging ontstaan, dan is dit te fixen met het meegeleverde reparatiesetje.


In diverse kleuren en materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts