woensdag 15 april 2015

Geur brander

Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Kies uit producten vanaf € 148. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met een geurbrander laat je speciale waxmelts en geurchips smelten, ook versterk je het effect van geurolie. Door de warmte smelt de wax.


Er zijn vele verschillende geuren verkrijgbaar en heel veel geurbranders voor elk interieur en elke stijl.

Van glas, hout of aardewerk, er is altijd een geurbrander die past bij jou. Lampe Berger brander Zeline roodDeze Lampe Berger geurbrander Zeline in de kleur rood heeft een unieke uitstraling dankzij het prachtige tie-dye effect. Deze geurbrander is vervaardigd uit hoogwaardig gekleurd glas en is afgewerkt met een schitterende overloop van de kleuren rood en bruin. Daarnaast beschikt de geurbrander over een stevige.


ScentBurners zijn waxbranders om geur te verspreiden. Voor iedere smaak en iedere situatie is er een geschikte geurbrander met eigen design. De brander is van speciale keramiek zodat als het waxinekaarsje brandt de brander doorschijnend lijkt. Een geurbrander van wit keramiek met decoratie.


Doe de test… Vind aan de hand van vragen de manier van parfumeren die bij u past!

Leuke kleine geurbrander in de vorm van een zwaan ( kleur blauw) Speciale geurbrander om Etherische oliën en parfum oliën te verdampen. Zie voor grote collectie etherische oliën onze website) Afmetingen geur bakje rond mm. Bent u op zoek naar geurbranders?


Kom en laat u inspireren door Cookinglife! Alles voor koken en tafelen. Het gebruik van een geurbrander is heel erg eenvoudig. Bij AliceJo vind je uitsluitend geurbranders waar je een waxinelichtje in moet plaatsen. Wij hebben momenteen geen electrische geurbranders in het assortiment.


Bekijk nu ons aanbod aan Aromabranders. Verwelkom jezelf en je gasten met een heerlijke geur in huis. Met interieurparfum zoals Scentchips olie of Rituals geurstokjes wordt je huis knus en gezellig.


Bij een aromlampje doe je de etherische oliën in een beetje water en via een theelichtje zal dit geheel verwarmd worden. De uitwerking van de etherische olie zal ca 1m rond het aromalampje ervaren kunnen worden. Geurbranders en aromalampjes zijn geurverdampers.


Buddhalife biedt u een groot aantal geurbranders aan, zowel oliebranders als wierook houders. Diverse maten, kleuren en designs zodat u altijd een passende keuze kunt. Is bruikbaar voor olie of waxmelts maar een paar keer gebruikt 8x8. Gebruik echter een essentiële olie van goede kwaliteit versus essentiele olie met parfum.


Het verwarmen van essentiële oliën zal alleen voor een lekkere geur zijn.

Omdat warmte de therapeutische eigenschappen van essentiële oliën vernietigt, heb je geen gezondheidsvoordelen als je essentiële oliën in een geurbrander doet. De tijd van geur olie, kaarsen, en olie brandertjes komt er weer aan. De avonden dat je lekker warm voor de kachel kruipt onder het genot van een grote kop thee, kaarsen en een lekker geurtje op de achtergrond.


De geurbrander is gemakkelijk te bedienen door simpelweg water in het reservoir te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d. Daarna plaatst u de geurbrander in de gewenste ruimte en steekt de kaars eronder aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts