woensdag 15 april 2015

Lego star wars wekker

Shop direct star wars wekkers online. Beslist de laagste prijzen. Wekkers voor lage prijzen online. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang.


Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht.

Bekijk alles van LEGO in dé LEGO -Shop van NL. Het is tijd - om de Kracht bij je thuis los te laten! Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior. De wekker is volledig instelbaar en de tijd wordt op een lcd-scherm weergegeven.


Nooit meer bang voor nachtmerries, want Darth Vader waakt over jou terwijl je slaapt! De perfecte aanvulling op je LEGO Star Wars collectie. Ook de armen en benen zijn te bewegen.

Inclusief 2x AAA batterijen. Elke dag weer op tijd je bed uit met deze Yoda wekker uit de wereldberoemde Galactische Star Wars. Deze herkenbare wekker in Yoda uitvoering is vol met authentieke en realistische details zoals zijn groen gezicht met puntige oren en haardracht, zijn zandkleurige outfit en natuurlijk zijn korte benen. Word wakker met de duistere kant van de Kracht! Dit doodenge decorstuk met verlicht digitaal display en wekker vormt de perfecte aanvulling op elke LEGO Star Wars verzameling.


Met een hoogte van 2centimeter springt hij direct in het oog. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Darth Vader uit de LEGO Star Wars collectie is wel bijzonder cool als 20cm hoge wekker ! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Door de forse afmeting is de wekker stoer én leuk om mee te spelen, want de wekker heeft beweegbare ledenmaten. LEGO wekkers en alarmklokken bestaan al weer een hele poos en zijn eigenlijk niet weg te denken in een LEGO Kinderkamer.


Voor elke fan is er wel een held in de vorm van een wekker ! Star wars wekkers tegen lage prijzen. Bestel hier wekkers online.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk nu alle prijzen voor Star Wars lego via Vergelijk. Vind de beste prijs voor Star Wars lego. LEGO LEGO Star Wars Darth Vader wekker Star Wars Darth Vader wekker Star Wars Darth Vader wekker De wekker heeft de volgende functies: alarmfunctie, sluimerknop.


Het display is verlicht en de wekker is nikkel- en PVC-vrij. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Wij richten ons op producten die elk op een eigen manier bijzonder zijn en. Een unieke alarmklok ( wekker ) met verlicht display van LEGO Star Wars in de vorm van een Yoda minifiguur. Deze prachtige klok mag natuurlijk in geen enkele kamer ontbreken van een echte Star Wars fan!


Deze wekker werkt op 2x AAA batterijen. Batterijen worden meegeleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts