woensdag 22 april 2015

Passe partout kopen hema

Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld. U krijgt direct een bevestiging. Diverse stijlen en formaten fotolijstjes.


Een passe - partout is een lijst gebruikt ter omlijsting van je schilderij of foto. Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op.

Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout. Om uw foto een geweldige uitstraling te geven, kiest u voor een passe - partout. Passe partout online bestellen.


In onze webshop maken wij het u makkelijk. Het online bestellen van een passe partout op maat, kunt u eenvoudig via onze website doen. Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe - partout op maat en bij.


U kunt een passe - partout online bestellen bij Zelf Inlijsten. Ons passe - partout karton is van uiterst hoge kwaliteit, van merken zoals CBVG en Artique.

Je zou dan een randbreedte rondom kunnen doen van CM. Onze passe - partouts hebben een witte kern, zijn 1. U kunt kiezen uit de kleuren room, wit of zwart. Echter dient de buitenmaat van de passe - partout dan wel groot genoeg te zijn. Bij PP Winkel kun je jouw eigen passepartout op maat bestellen. Snijden tot 1mm nauwkeurig.


Door een donkere rand om uw afbeelding te plaatsen, springt de afbeelding juist meer in het oog. Bij Lijstenwebwinkel bieden wij u een breed assortiment met diverse passe partouts. Deze passe partouts worden vervaardigd uit museumkarton en zorgen buiten een mooi beeld voor een stukje bescherming. Zo kunt u uw foto nog meer laten spreken.


De witte passe partout past door zijn neutrale kleur bij iedere afbeelding. Tot slot is een passe - partout ook de stabilisatie van het kunstwerk - zogenoemde pseudo- passe - partouts , die bijvoorbeeld worden meegeleverd bij fotolijsten zonder lijst, bieden deze functie niet. Hoogwaardige afbeeldingen moeten in elk geval in museumkwaliteit ingelijst worden. Eigenlijk hoort in iedere lijst een foto met passe - partout.


Het geeft het geheel zoveel meer uitstraling! Het enige nadeel voor veel mensen is dat het inlijsten dan duurder wordt want de lijst wordt groter, dus duurder, en je hebt natuurlijk nog de aanschaf van de passepartout daarbij. Al onze passe - partouts zijn zuurvrij en bewaren uw poster of foto.

Wanneer u de grootte van uw passe - partout kiest, gaat u uit van de afmeting van de lijst en de grootte van de poster. Voor een passe - partout van 30x40cm kiest u een passe - partout van dezelfde maat, waar onze posters van 21x30cm perfect in passen. Geef je foto extra glans met een mooie passepartout.


De mooiste passe - partouts op maat koop je bij Fotolijsten. Uiteraard kun je een passe - partout ook zelf op maat maken. Pak een vel karton en snijd in het midden een vlak uit.


Vele leveranciers leveren standaard een versie erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts