maandag 13 april 2015

Kristallen kweken intertoys

Kristallen kweken starter-set. Een speciale set waarmee je zelf kristallen kunt maken! Kweek je eigen kristallen. Je kunt kristallen in verschillende kleuren maken.


Je hebt geprobeerd om een actie uit te voeren die in strijd is met onze server.

Neem contact op met onze klantenservice als dit probleem blijft spelen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten. Laat je gipsen vorm met kristallen begroeien en observeer hoe daaruit een kristalgeode ontstaat.


Voor kinderen vanaf jaar. Uitsluitend te gebruiken onder toezicht van volwassenen. Bevat een chemische stof die bij verkeerd gebruik gevaren voor de gezondheid veroorzaakt. Dit proces kun je een aantal keer herhalen, en zo kun je hele grote kristallen groeien.


Het is bij het aangroeien van kristallen heel belangrijk dat je zorgt dat er geen stofjes in de oplossing komen.

Anders zal het kristal gaan groeien op het stof, in plaats van op het kristal dat je al had. Dek de oplossing dus goed af. Hak in de steen, ontgin je edelstenen en kweek kristallen op de stenen.


Een heleboel materiaal waaronder een vorm om een natuurlijke geode na te maken. Een uitgebreide laboratorium om zelf kristallen te maken. Je voegt zelf warm water toe aan het zout in de doos. De waarschuwingen op de achterzijde van de doos zijn verplicht omdat het ontstaan van kristallen een chemische reactie is.


In deze koffer vind je niet alleen boeiende informatie over edelstenen en kristallen , maar ook écht alles om je eigen kristallen te kweken mét succesgarantie. Uitleg, begeleiding en uitgebreide info over het ontstaan van mineralen, kristallen en edelstenen. Info over kristallen kweken.


Resultaten van zoekmachines! Nieuw Ophalen of Verzenden. Spannende experimenten beleven – fonkelende kristallen in een verrassingskleur zelf kweken.


Met een van de drie kleuren: turquoise, violet of geel. Complete uitrusting voor het kweken incl. De kristallen willen nauwelijks groeien op de kiezelsteentjes en zelfs na een maand troffen we een harde klont op de bodem van het bakje aan, want eerder op gesmolten suiker leek dan op een kristal.

In de doos vind je alle benodigdheden om de kristallen te kweken. Helaas is dit project voortijdig in de prullenmand beland en hadden we een teleurgesteld kind over. Deze kristallen stoppen misschien met groeien als ze betrekkelijk klein zijn. Als je een grote kristal wilt in plaats van een klomp kristallen , houd de pot dan op een koele plek in de schaduw. Zorg dat het kristal ongeveer in het midden van de oplossing komt te hangen.


Plaats de bedekking erover heen, het is belangrijk dat er geen stof in de oplossing komt, en wachten maar. Nadat een flink kristal gevormd is halen we het uit de oplossing. Giet de oplossing over in een groter pot en verwarm deze. Laat de wetenschapper in jezelf ontwaken met deze speciale set waarmee je zelf kristallen kunt maken! Hoe ontstaan fonkelende kristallen ? En kun je kristallen maken uit de keukenkast?


Na fascinerende proeven ben je een expert in het kweken van kristallen. En ontdek met experimenten de wereld! Vergeet je dan niet op ons kanaal te abonneren!


In deze ScienceX koffer vind je niet alleen boeiende informatie over edelstenen en kristallen , maar ook écht alles om je eigen kristallen te kweken mét succesgarantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts