vrijdag 3 april 2015

Muursticker kat

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140.


Leverbaar in alle kleuren van onze kleurenkaart.

Bekijk hier onze nieuwe collectie aan mooie muurstickers katten en muurstickers honden. Schattige muursticker katten die verliefd zijn Heb jij een saaie muur die je wilt opfleuren? Dan is deze muursticker katten wat voor jou. Het ontwerp bestaat uit twee verliefde katten die onder een sterrenhemel met elkaar knuffelen. Wij maken de katten van hoge kwaliteit vinyl.


Hierdoor zijn ze geschikt voor zonlicht en water. Doordat de stickers geschikt zijn voor alle weersomstandigheden en blijven lang zitten. De katten muursticker set bevat: De katten muursticker set is verkrijgbaar in kleuren en twee maten: de grote katten set en de kleine katten set.

Zoek je een leuke muursticker met katten ? Deze set bevat een lantaarnpaal, twee katten en een vogeltje die op de lantaarnpaal zit. Wil je de lopende kat liever op een andere plek positioneren dan is dat ook mogelijk. Het aanbrengen van deze muursticker is eenvoudig zo ook het verwijderen. Muurstickers zijn stickers in matte vinyl. Hondenvoetjes die leiden naar de deur of kattenpootjes die de kamer vullen.


Vogels, vlinders, honden en katten als muursticker vind je bij wall-art. De muurstickers zijn van de beste kwaliteit en hebben geen witte randen. Poes Poezen muursticker kat cat katten 130x150. Kleur zijn de blaadjes en vogels. Deze kat speelt de hele dag door op je muur!


Je bepaalt zelf in welke kleur of afmeting je de kat muursticker wilt ontvangen. Het neusje is uitgespaar waardoor de kleur van de ondergrond zichtbaar wordt. Decoreer de kinderkamer met deze muursticker die een kat en sterren in verschillende kleuren en afmetingen illustreert. Decoreer ruimtes en muren leuke met deze krassende kat sticker.


Leuk, trendy en de ideale manier om uw interieur eenextra persoonlijk. Decoreer op een orginele en grappige manier met deze sticker.

Pas de sticker aan in een formaat naar keuze. Vlinders, roofdieren of zeedieren? Kijk rustig rond bij onze dieren muurstickers waarmee je de sfeer in huis in een handomdraai kunt veranderen. Bij wall-art vind je een groot assortiment muurstickers van dieren.


Ook als decoratiesticker op voorwerpen. Deze gekke kat muursticker is leuk in je interieur. Deze muursticker is natuurlijk leuk voor op het toilet, maar kan eigenlijk overal opgehangen worden.


Leuke muursticker van een kat op een toilet met de tekst Shh. Een uniek en origineel design van een kat die rust op een floraal getekende maan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts