donderdag 9 april 2015

Opschuimkan

De opschuimkan is een musthave voor het maken van de perfecte melkschuim voor op je cappuccino! Uiterlijk december in huis. Opschuimkan 350ml - Joe Frex.


Opschuimkan

Deze fraaie robuuste melkkan is uitgevoerd in hoogwaardig glanzend RVS, waardoor de temperatuur uitstekend verdeeld wordt en zeer goed. Plaats de gewenste hoeveelheid melk in dit kannetje en schuim de melk zachtjes op met een melkopschuimer. Vervolgens hoef je alleen nog maar de opgeschuimde melk over de koffie te gieten en je geniet direct van een heerlijke, zelfgemaakte cappuccino. Melk opschuimkan gemaakt van RVS, inhoud liter.


Ook voor horeca gebruik geschikt. Toevoegen aan Verlanglijst. Onlangs kocht ik een espressomachine volautomaat (DeLonghi magnifica s ecam 210) waar een stoompijpje aan zit zodat je er melk mee op kunt schuimen voor op. Was dit product voor het eerste gebruik af.


Koffieliefhebbers kunnen uren praten en discussiëren over wat een goede cappuccino of latte macchiato hoort te zijn. Dat begint al bij de koffiesoort. Melkkan, opschuimkan Frabosk. Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan Loyaliteit punt die omgezet.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Motta Europa melk opschuimkan Zwart – al jaren favoriet van koffie professionals. De Motta melkschuimkan is gemaakt van mat zwart gepoedercoat roestvrij staal en heeft een inhoud van 7ml. Maak melkschuim voor circa koppen latte macchiato of. In vele materialen en stijlen.


Rombouts Office Supplies is uw partner voor alle kantoorartikelen. Bekijk hieronder al onze merken van a tot z. Ingrediënten: 1ml opschuimmelk, ml donkere chocoladesaus, espresso, ml aardbeisiroop, ml amaretto siroop, Garnering: Verse aarbei, Chocoladesaus en sprinkels, Nougatine nootjes, Donkere chocolade slagroom, Bereidingswijze: Combineer ingrediënten, met uitzondering van melk , in het glas, Roer en zet apart, Schuim de melk op in de. Deze mooie melkopschuimer is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.


Deze kan kun je 3graden draaien in het basisstation. En zodra je hem eruit tilt, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. De buitenkant van het apparaat blijft altijd koel.


Opschuimkan

Opmerking: Als je niet een espressomachine met snel opwarmende dubbele boiler hebt, dan moet je je melk opschuimen voordat je je shot van espresso trekt. De populairste opschuimkan van het merk Motta. Perfect om mooie latte art te schenken door de mooie uitlopende schenktuit. Daar helpt geen moedertje lief aan.


In de vaatwasser gaat ie snel achteruit, zonder vaatwasser slibt ie hopeloos dicht. Deze fraai vormgegeven melkkan model Europa is uitgevoerd in zwart en heeft een gezandstraalde binnenzijde. De speciale vorm maakt deze melkkan bijzonder praktisch en zeer geschikt voor latte art.


Opschuimkan

De melkkannen zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Geschikt voor het maken van twee cappuccino. Er zijn nog geen posts in deze categorie. Beste deals vergelijken bij: bekijk aanbiedingen. Handmatig opschuimen van melk geeft verbluffende resultaten.


Welke methode van melk opschuimen met de hand voor jou ideaal is lees je hier. Aanleidig: het 1jarig jubileum van winkel Oostendorp in Tiel. Grote opschuimkan Bereidingswijze Schenk zowel de melk als de siroop in de kan en verwarm het geheel met behulp van een melkschuimer tot ca. Schenk de opgeschuimde melk daarna in een hoog glas en voeg hier de chocoladetabletten aan toe.


Roer dit seconden goed door totdat de chocolade geheel is opgelost. Online bestellen bij Sligro wordt een stuk sneller en gemakkelijker met het nieuwe bestelplatform, het online bestelsysteem van Sligro dat volledig op u als klant is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts