donderdag 12 maart 2020

Trespa groen

In verschillende kleuren leverbaar. Sample bestellen mogelijk. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Berken of ecoplex HPL voor de beste prijs! Vind trespa plaat als je nu zoekt.

Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies. Trespa is een van de belangrijkste ontwikkelaars van hoogwaardige HPL-platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions. Behalve de toepassingen op en rond gebouwen, zien we HPL op meer plaatsen dan vaak gerealiseerd wordt. Denk eens aan de sponsorborden rond een voetbal of hockeyveld. Ook wordt HPL in overdekte situaties gebruikt.


Zo zien we het vaak in meubelbouw of in afwerking van wanden terug. Om het Trespa materiaal en andere kunststofmaterialen in goede staat te houden is het belangrijk dat het regelmatig wordt schoongemaakt.

Indien je zelf aan de slag gaat, dan kun je het Trespa reinigen met met water of een mild sopje. Trespa platen mm dik in een groene of witte kleur bouwie heeft een groot assortiment plaatmateriaal. Zoek naar trespa plaat op de nieuwe KensaQ. De plaat heeft een mooie uitstraling met een gladde toplaag.


Door de hoge dichtheid van de plaat en zeer gelijkmatige dikte, is het materiaal goed te bewerken. Zo leent het zich goed voor bewerking met een zaag, boor of frees. De HPL plaat is UV-bestendig, volledig weerbestendig en ondoordringbaar voor vocht. De gevelplaten hebben een hoge levensduur waarbij het oorspronkelijke uiterlijk behouden blijft. Verkrijgbaar in courante RAL kleuren en een handzaam formaat.


Deze collectie is volledig gebaseerd op RAL kleuren! Dat houdt in dat Trespa buitengewoon goed presteert in de buitenlucht. Zon en regen hebben dus geen zichtbaar effect op het plaatoppervlak.


Op het gesloten oppervlak van de Trespa platen kan vuil zich nauwelijks vastzetten. En anders maakt u het product zeer makkelijk schoon. Dit kunt u doen met normale huishoudreiniger of groene zeep.


Unaplex Echt levert direkt uit voorraad een breed aanbod aan HPL platen, zowel van het merk Trespa als van ons eigen huismerk.

Bestel Schroeven voor het monteren van TRESPA platen online. Direct uit eigen voorraad leverbaar. Voor 11:u bestel, is vandaag in huis! Bekijk ons assortiment trespa in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Alles voor jouw project vind. Wij hebben een groot assortiment aan HPL platen. Dit zijn zeer hoogwaardige roestvaststalen schroeven met een diameter van millimeter. De schroeven zijn verkrijgbaar per doosje van 1stuks.


Trespa Meteon platen zijn verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren, effecten en structuren. U kunt kiezen voor standaard of voor een plaat volgens eigen specificatie. Toepassingen: boeiboorden, geventileerde gevelbekleding, dakranden, gootafwerking, zijwanden van dakkapellen, buitenplafonds, overstekken.


Dan zit u goed bij Kunststof Kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts