woensdag 11 maart 2020

Vlaggenstokhouder metaal

Beschikbaar in diverse designs. Kwaliteit voor de beste prijs! Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Voor bevestiging aan de muur. Dankzij onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren omtrent vorm, materiaalgebruik, afwerking van metalen woonaccessoires.


Vlaggenstokhouders koop je eenvoudig online bij bol. Heeft u specifieke vragen? De vlaggenstokhouders worden gemaakt van ijzer , volbad verzinkt en dubbellaags gepoedercoat. Alle stokken zijn van topkwaliteit.


Vlaggenstokhouder metaal

Ook voor vlaggenstokhouders van aluminium, gegalvaniseerd metaal of kunststof moet u bij Faber Vlaggen zijn. Aluminium vlaggenstokken en meer. Naast aluminium vlaggenstokken vindt u in onze webshop ook houten vlaggenstokken. Wilt u meer informatie over onze vlaggenstokken en vlaggenstokhouders ? Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van schroeven.


De diameter van het gat is 30mm. Dokkumer Vlaggen Centrale levert kwalitatieve vlaggenstokhouders. Zoek je een stevige vlaggenstokhouder met een neutrale look? Dan is deze vlaggenstokhouder perfect voor jou. De houder is gemaakt van stevig aluminium met een grijze kleur.


Buiskoppeling voor buis van maximaal 37mm, om vlaggenstok te bevestigen onder een hoek van 45. Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist. RVS vlaggenstokhouder die speciaal is ontworpen om te gebruiken op een boot.


Dit is speciaal gedaan om uw bootvlag mooi vanaf de spiegel van uw boot naar achteren te laten hellen. Metaal gegalvaniseerd tweelinghouder ømm. Deze vlaggenstokhouder is gemakkelijk aan de gevel te bevestigen door middel van schroeven. Dankzij het gaatje in de koker loopt deze vlaggenstokhouder niet vol met water. Een verstelbare vlaggenstokhouder voor aan de gevel.


Vlaggenstokhouder metaal

Niet alleen geschikt voor vlaggen! Wat dacht u van een dennenstok in de houder of zelfs een smalle boom. Aan de houder zit een verzekering voor het vastmaken van het artikel. Witte kunststof vlaggenstokhouder mm.


Geschikt voor bevestiging aan de muur. Vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar. Deze aluminium vlaggenstokhouder is dus ideaal op het achterdek, want uw bootvlag waait daardoor mooi naar achteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts