vrijdag 27 maart 2020

Trespa ral 6009

In verschillende diktes leverbaar. Sample bestellen mogelijk. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Berken of ecoplex HPL voor de beste prijs!


Trespa ral 6009

Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. De gestructureerde toplaag is enkelzijdig gekleurd en heeft een zijdeglans afwerking. Daarnaast is de plaat UV-bestendig, hufterproof, weersbestendig en goed te reinigen. De plaat heeft een mooie uitstraling met een gladde toplaag. Door de hoge dichtheid van de plaat en zeer gelijkmatige dikte, is het materiaal goed te bewerken.


Zo leent het zich goed voor bewerking met een zaag, boor of frees. Deze plaat wordt toegepast o. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Unaplex is een bedrijf, gespecialiseerd in HPL platen. Vanzelfsprekend bieden wij ook de bekende Trespa platen aan, tegen aantrekkelijke prijzen. NU BESCHIKBAAR IN RAL -KLEUREN. Standaard is de uitvoering in Izeon.


Op aanvraag kunnen wij het ook in Meteon leveren. Vul de afmeting van de plaat (lengte en breedte) in en hij rekent automatisch uw prijs uit. Trespa Izeon is speciaal ontwikkeld voor de afwerking van gebouwen. De Trespa plaat is leverbaar in diverse kleuren, de kleuren zijn uv-bestendig en dus geschikt voor toepassingen buiten. Het handzame formaat is uit voorraad leverbaar en direct te verwerken.


Trespa ral 6009

Lees hier hoe u dit product kunt bewerken! Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier.


Then you can take your time to consider it, without having to order a whole sheet. Gevelplaten in RAL kleuren met de vertrouwde kwaliteit van Trespa ! De vertrouwde kwaliteit van Trespa garandeert een professioneel eindresultaat en stelt huiseigenaren in staat om zorgeloos van hun woning te genieten. Op dit moment leverbaar in kleuren. Unaplex Echt levert direkt uit voorraad een breed aanbod aan HPL platen, zowel van het merk Trespa als van ons eigen huismerk.


Trespa ral 6009

De categorie Groentinten in de collectie RAL Classic (onderdeel van het RAL -kleurensysteem) bevat kleuren. Druk op een kleur voor meer informatie. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Dennengroen in mat, hoogglans of zijdeglans. HPL exterieur platen voor buitengebruik.


Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts