dinsdag 3 maart 2020

Vintage handspiegel

Find a stand-up mirror, vanity tray, or jewelry holder in a style you love, from vintage -inspired to modern. Je zocht naar: antieke handspiegel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Prachtige vintage handspiegel. De spiegel zit in een fraaie metalen behuizing. Het handvat is gemaakt uit decoratieve opengewerkte figuren.


Je kunt uit verschillende soorten spiegels kiezen dat perfect als handspiegel is te gebruiken. Zo kun je voor een moderne of vintage handspiegel kiezen. Een moderne handspiegel is gemaakt van kunststof, hout of rvs.

Authentieke zilveren handspiegel en borstel. Het genoemde tarief is per dag en exclusief verzendkosten. Profiteer direct van de goedkoopste online shop van Nederland. Vintage rotan handspiegel.


Bekijk alles met handspiegel ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Vind meer dan een miljoen gratis vectoren, vector bestanden, vectorafbeeldingen, ontwerpen templates en illustraties door van over de hele wereld! Deze vintage messing handspiegel met wat gebruikers patina is lekker decoratief, maar deze doet natuurlijk ook gewoon dienst als spiegel. Zilveren handspiegel , ovaal model met strikmotief.


Mooie vintage handspiegel geheel gemaakt van geslepen glas. VIntage hangspiegel van het merk Keltum gemerkt met een kroontje. Ik denk verzilverd maar in gebruikte staat. Zelf vind ik het verleten juist tof. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


De achterkant is voorzien van een vintage stofje met een ophang haakje. Zoe je een bijzondere spiegel? Bestel nu direct in onze webshop!

Geen verzendkosten (boven €5-). Hele mooie oude handspiegel. Heel leuk op je brocante kaptafel, maar ook handig in gebruik.


Hij heeft aan twee kanten een spiegel, een normale en een vergrotende spiegel. Voor 21:bestel is morgen in huis. Spiegels bestel je voordelig en snel op Xenos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts