vrijdag 20 maart 2020

Velours sprei

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bekijk de Dekbedovertrekken van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Een velours bedsprei met een doorgestikt zigzagpatroon, voor het opmaken van je bed. De sprei geeft een aards en natuurlijk gevoel in de slaapkamer. Ook mooi te combineren met bijpassende sierkussens of ander beddengoed. Bedsupply heeft een ruim aanbod spreien , quilts en plaids van verschillende topmerken in het assortiment.


Een spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op uw bed. Deze bedsprei is bovendien goed te combineren met bijvoorbeeld bijpassende sierkussentjes of andere woonaccessoires. Sprei BANKSIA 220x2velours d.

Deze velours sprei in de prachtige tint mosterdgeel heeft een warme uitstraling. De gele sprei staat leuk in zowel een interieur in bohemien stijl als in een modern interieur. Geel op bed zorgt voor een frisse, vrolijke look. Bijzonder detail: de sprei is in dezelfde kleur doorgestikt, echt handwerk!


Versier je bed elke ochtend met de Roeby quilt. Door het mooie en rijke paisley patroon op de sprei , ziet je slaapkamer er meteen. Velours is de trend van dit seizoen! De grijze sprei is heerlijk warm en comfortabel. Zo wordt je bed een heerlijk warm nestje.


Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal. Bestel velours mode bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Maak van jouw huis jouw thuis. Cake Decorating With a Spray Can. Koop en verkoop velours sprei eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De sprei is gemaakt van 1 katoen velours en voelt heerlijk zacht aan.


Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts